TONEEL Seizoen 2007

3 maart 2007

Het Stokkum's Toneel zit er weer op voor 2007. Al met al een geslaagde opvoering van een typisch Stokkum's stuk, met veel humor en lachen, maar ook weer met een wat meer serieuze ondertoon. Alle avonden waren weer uitverkocht en te horen aan de reacties hebben de mensen weer  genoten van een stukje onvervalste humor. Wij bedanken hierbij iedereen, die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan dit fantastische succes.  IEDEREEN BEDANKT!!


19 februari 2007

Afgelopen zaterdag is toneelkenner Paul de Jong op bezoek geweest en hij schreef volgende recensie in TCTubatia;

"Het Stokkums Toneel heeft in ieder geval één handicap. De verwachtingen zijn zo hoog gespannen dat het haast onmogelijk lijkt daaraan te voldoen. Ze mogen, maar ze kunnen niet tegenvallen. Al zou het best leuk zijn om eens iets te zien van deze toneelgroep wat een beetje de mist in gaat. Troost u, dat gebeurde nu ook niet, het was weer dikke mik bij het romantische verhaal dat door oud regisseur Ten Hove werd bewerkt in het Maarkels. Een verhaal met handen en voeten. Er gebeurde weer van alles, met zelfs een paar spektakel grapjes die we eigenlijk ook al gewend zijn van deze toneelgroep. Al jaren achtereen succesvol, van het begin af staat er een bordje 'uitverkocht'. Wat maakt deze toneelgroep zo succesvol?" Lees hier verder .....................


11 februari 2007

Na een redelijke generale, hebben we zondag 11 februari de eerste uitvoering gehouden. De kop is er af en de trein begint nu echt te rijden, er volgen nog 7 avonden en 1 middag. Tijdens de Generale zijn de volgende foto's gemaakt, welke een kleine voorproef geven van wat er komen gaat.

Helaas voor de mensen die nog geen kaarten hebben, op dit moment zijn alle kaarten uitverkocht en is er alleen op de reservelijsten nog plek. Hiervoor kunt u bellen met 0547 362054 en spreek duidelijk de datum, uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u terug wanneer er afmeldingen zijn.


INTRO 2007

Ook dit jaar (alweer voor de 32ste keer) is het Stokkum's Toneel er weer in geslaagd om een vrolijk blijspel voor u te selecteren. Het stuk dat ten tonele gebracht zal worden heet "Romantiek op de Olmenhof". Zoals u gewend bent van het Stokkums Toneel, is het stuk weer door de spelers zelf aangepast en geplaatst in de Stokkumse belevingswereld. Het belooft al met al weer een heel spektakel te worden, wat u beslist niet mag missen !!

Namens Spelersgroep "graag tot ziens" !!


Korte inhoud van het stuk; "Romantiek op de Olmenhof"

De prachtige boerderij “de Olmenhof” is vele generaties in het bezit geweest van de familie Olthaar. Maar door allerlei omstandigheden is Stefan, de laatste telg van de Olthaars, in financiële moeilijkheden gekomen en heeft de Olmenhof moeten verkopen.

Maar Stefan geeft de moed nog niet op. Hij gaat op zoek naar geld om “zijn” hof te kunnen kopen. Wat en wie daarbij op zijn pad komen en hoe dit verder afloopt kunt u met eigen ogen gaan zien ………………...


Kaartverkoop Stokkum's Toneel 2007:

Woensdagavond 31 januari 2007 stond de telefoon weer ROOD gloeiend en vele mensen hadden het moeilijk om er door te komen. Ondanks dat we met 2 lijnen bereikbaar waren, duurde het nog steeds soms meer dan een half uur, voordat de mensen contact kregen. In minder dan 2 uur waren er dan ook reeds 5 avonden uitverkocht.
Donderdag 1 februari gaf nog weer de nodige reserveringen, waarbij het aantal uitverkochte dagen is opgelopen tot 7. Ook vrijdag en zaterdagmorgen kwamen er nog de nodige reserveringen binnen en op dit moment momenteel zijn er nog enkele kaarten beschikbaar.

De organisatie van de kaartverkoop is evenals voorgaande jaren, weer mogelijk door middel van telefonische reservering. Op dit moment is het mogelijk om te bellen met de reserveringslijn op nummer 0547 36 20 54 en spreek hier duidelijk uw naam, woonplaats, telefoonnummer, de datum waarvoor u kaarten wenst en uiteraard het aantal kaarten. Ook kunt u reserveren via deze site door op deze link te klikken. De beschikbare datums staan hieronder vermeldt.

Locatie uitvoeringen:

"Het Gebouwtje Stokkum"
Stokkumerweg 40
7475 MV Markelo

Wees er snel bij, want "vol is vol" !!
 

Wilt u ook automatisch op de hoogte worden gehouden van
actuele zaken rond het Stokkums Toneel, schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.


Het speelschema 2007 met een overzicht van de beschikbare kaarten;

In de rechterkolom zal vanaf 30 januari 2007 middels de bekende knipperende verkeerslichten de actuele beschikbaarheid worden getoond.

 

- Groen = nog voldoende kaarten beschikbaar

- Oranje  = nog enkele kaarten beschikbaar

- Rood = helaas "uitverkocht"

Zon. 11 febr.

14:00 uur

 

Vrij. 16 febr.

20:00 uur

 

Zat. 17 febr.

20:00 uur

 

Zon. 18 febr.

14:00 uur

 

Woe. 21 febr.

20:00 uur

 

Vrij. 23 febr.

20:00 uur

 

Ma. 26 febr.

20.00 uur

 

Woe. 28 febr.

20.00 uur

 

Vrij. 2 mrt.

20:00 uur