Hebt u als Stokkummer een hobby of anderszins een activiteit die u graag onder de aandacht van uw buurtgenoten wilt brengen, stuur dan even een berichtje met een korte omschrijvingen en de link naar webmaster@stokkum.info.

Gastvrouw en gastheer
Jonneke Adolfsen & Arjen Haffmans

 

Welkom bij Muziek op De Welle in Markelo!

Wat is Muziek op De Welle?

Regelmatig organiseren wij huisconcerten op De Welle, onze dierbare plek in Stokkum, Markelo. In onze woonkamer treden musici op die door ons benaderd worden of van ons gehoord hebben en ons vragen of ze onze vloer een middag mogen gebruiken. Vaak is het programma klassiek, maar ook streekliedjes, chansons, jazz en popmuziek komen voor. Met enige regelmaat nemen we ook beeldende kunst, poëzie en vertelkunst in het programma op, al dan niet gekoppeld aan muziek.

De reacties van ons publiek zijn enthousiast: “professioneel”, “sfeervol”, “intiem”. 

Het publiek (maximaal 50 personen) zit dicht bij degenen die optreden en is daardoor nauw betrokken bij wat gebracht wordt.

Bij elk concert schenken we een kopje koffie / thee vooraf; na afloop serveren we een drankje. Daarom vragen we de bezoekers per concert een bijdrage, ook om de onkosten voor en van de musici te dekken.

We hebben niet het oogmerk om winst te maken; het geheel blijft een hobby.

Klik op het logo of ga hier direct naar onze website