TONEEL Seizoen 2008

Stokkum's Toneel 2008 ten einde; 2 maart 2008

Het Stokkum's Toneel 2008 is weer ten einde. Gisterenavond vond de laatste voorstelling plaats uit een serie van 9. Ook dit jaar was het Stokkum's Toneel weer aanleiding voor een avondje onvervalste humor en gezelligheid. Ruim 1200 mensen vonden hun weg naar het Gebouwtje in Stokkum en uit de vele positieve reactie te horen, was iedereen enthousiast over de wijze waarop de spelersgroep het stuk "Ouwe Jongens Krentenbrood" ten tonele brachten.

Namens het Stokkum's Toneel  en de Stichting het Gebouwtje Stokkum willen we dan ook iedereen bedanken voor de komst en zijn of haar bijdrage aan het succesvolle verloop van het Toneel seizoen 2008 en graag tot volgend jaar!!!

Heeft u nog reacties of suggesties laat deze dan even achter in het speciale GASTENBOEK van het Stokkum's Toneel. Op deze manier kunt u aan de spelers laten weten wat uw reacties waren en of u hebt genoten.

Wilt u nog enkele beelden terughalen van deze uitvoering, kijk dan hier voor de fotoreportage gemaakt tijdens de generale repetitie.

 

 

Premičre Stokkum's Toneel goed verlopen; 16 februari 2008

De premičre van het Stokkums's Toneel zit er op. Gisterenavond vond de premičre plaats van het stuk "Ouwe Jongens Krentenbrood" in de uitverkochte zaal in Het Gebouwtje in Stokkum. Het stuk was dit jaar iets anders van opzet, wat ook nu weer een geweldig succes bleek te zijn. De bezoekers konden weer eens een avondje gezellig ouderwets lachen, met de vele verwikkelingen die men voorgeschoteld keer.

Het stuk speelt deze keer niet op een boerderij, maar in de woonkamer van dokter Fred Linnenkamp. De Dokter zelf is met vakantie en een tweetal inbrekers hebben het op zijn brandkast voorzien. Op het moment dat juist een oude studievriend van de dokter opduikt ontstaat de eerste verwikkeling en vele zullen er nog volgen. Al met al een zeer geslaagde avond welke zeker aan te bevelen is.

Nieuw is dit jaar ook het speciale GASTENBOEK waarop u uw reacties kunt achterlaten. Op deze manier kunt u aan de spelers laten weten wat uw reacties waren en of u hebt genoten. Laat eens wat van u horen..

 

Het speelschema 2008 met een overzicht van de beschikbare kaarten;

In de rechterkolom zal vanaf 30 januari 2008 middels de bekende knipperende verkeerslichten de actuele beschikbaarheid worden getoond.

 

ACTUELE STAND VAN ZAKE OP 15-12-2017 23:34:23

 

Helaas zijn er geen reguliere kaarten meer beschikbaar, maar u kunt u zelf nog wel opgeven voor de reservelijsten, wij bellen u dan terug wanneer er afzeggingen zijn !!! Reserveer hier !!

 

- Groen = nog voldoende kaarten beschikbaar

- Oranje  = nog enkele kaarten beschikbaar

- Rood = helaas "uitverkocht"

Vrij. 15 febr.

20:00 uur

 

Zat. 16 febr.

20:00 uur

 

Zon. 17 febr.

14:00 uur

 

Vrij. 22 febr.

20:00 uur

 

Zat. 23 febr.

20:00 uur

 

Zon. 24 febr.

14:00 uur

 

Woe. 27 febr.

20.00 uur

 

Vrij. 29 febr.

20:00 uur

 

Zat. 1 mrt.

20:00 uur

 

 

3 februari 2008

Resterende kaarten bestellen telefonisch of hier via de website

Kaarten kunt u reserveren via de reserveringslijn die nu elke dag 24 uur beschikbaar middels het inspreken van het antwoordapparaat, maar ook reservering via het formulier op de website is hier mogelijk.

Dus mensen, wilt u ook nog graag naar het Stokkum's Toneel, wees er dan snel bij en bel de telefonische reserveringslijn en spreek duidelijk uw naam, telefoonnummer en uw voorkeur in:
 

( 0547 36 20 54

Voor die avonden die uitverkocht zijn kunnen we nog wel mensen gebruiken die op de reservelijsten willen staan en gebeld zullen worden wanneer er afzeggingen zijn !!!!

 

31 januari 2008

Ook dit jaar stormloop op kaarten van het Stokkum's Toneel

Het Stokkum's Toneel mag zich ook dit jaar weer gelukkig prijzen met de grote belangstelling. Tijdens de eerste 2 verkoopavonden zijn er 5 van de 9 voorstellingen uitverkocht. Vele mensen hebben lang geprobeerd om verbinding te krijgen, echter veelal na lang aanhouden lukte dat ook daadwerkelijk. Een veel gehoorde klacht was dan ook dat de mensen er niet door konden komen. Dit ondanks dat er 2 lijnen beschikbaar waren, echter deze waren dan ook het eerste uur continue bezet. De mensen aan de telefoon hadden in ieder geval geen tijd om hun koffie of thee te nuttigen. Wilt u weten welke avonden/middagen nog beschikbaar zijn kijk dan op de pagina van het Stokkum's Toneel voor een actueel overzicht.

 

26 januari 2008

Stokkum's Toneel te gast bij Hofstreek FM

Hedenochtend was het Stokkum's Toneel te gast bij Hofstreek FM. In het eerste deel van de De Hofhouding, gepresenteerd door  Marriane de Wilde en Henk Hondelink, was er tijd ingeruimd voor het Stokkum's Toneel. Tijdens het interview werd er ingegaan op de komende toneeluitvoeringen van het Stokkum's Toneel, met de premičre op 15 februari 2008. Aandacht was er voor de wijze waarop de keuze van het stuk tot stand komt, maar ook de brede groep bezoekers die van heinde en verre komen. Bijzonder is ook het groot aantal bezoekers die uit de Gelderse achterhoek komen.

Ter ondersteuning van het programma had het Stokkum's Toneel ook nog 2 vrijkaarten beschikbaar gesteld voor de winnaar van het Stratenspel. Vanaf deze zijde bedankje wij Hofstreek FM voor de geboden mogelijkheid en wensen wij hun namens het Stokkum's Toneel ook nog veel succes bij de verdere uitzendingen.

11 januari 2008

Voorbereidingen Stokkum's Toneel volop in gang

De voorbereidingen voor de nieuwe uitvoeringen van het Stokkum's Toneel zijn in volle gang. Er wordt momenteel intensief gerepeteerd om er voor te zorgen dat de uitvoeringen straks goed zullen gaan lopen en ook de organisatie rond de uitvoeringen loopt op volle toeren. Binnenkort zullen we in Stokkum starten met een huis-aan-huis bericht zodat straks u als "Stokkumer" in de gelegenheid bent om als eerste de kaarten te kunnen bemachtigen. Verder zullen we ook volop in de media aandacht schenken aan de komende uitvoeringen van het Stokkum's Toneel. De Foto rechts toont de spelersgroep in 2007.

Het spel speelt zich dit jaar af in de Villa van dokter Fred Linnenkamp en heet ….

 “OUWE JONGENS KRENTENBROOD”

Het is een komedie in 3 bedrijven, van Carl Slotboom.

We laten u op een verrassende wijze meeleven met de perikelen in de Villa van dokter Fred Linnenkamp.

Korte inhoud:
Twee inbrekers, Gerrit en John, zetten een kraak in de villa van dokter Fred Linnenkamp, die op dat moment met vakantie is. Wanneer ze proberen de kluis te kraken gaat de deur open en komt een oude studie-vriend van dokter Linnenkamp, een zekere Jan-Hein van Buitenstijn, de kamer binnen. Jan-Hein die zijn oude studie-vriend Fred vijfentwintig jaar geleden voor het laatst heeft gezien, weet niet beter of de man die hij aantreft is Fred Linnenkamp. Gerrit is zo beduusd, dat hij uit angst dat Jan-Hein naar de politie zal gaan en een persoonsbe­schrijving zal doorgeven, het spelletje meespeelt. Vanaf dat moment is Gerrit de heer des huizes: dokter Fred Linnenkamp.
Hoe deze persoonsverwisseling in een vreemde omgeving verder afloopt, kunt u met eigen ogen gaan zien op………………...

Vrij. 15 febr.

20:00 uur

 

Vervolg op:

 

Zat. 16 febr.

20:00 uur

 

Zon. 24 febr.

14:00 uur

Zon. 17 febr.

14:00 uur

 

Woe. 27 febr.

20:00 uur

Vrij. 22 febr.

20:00 uur

 

Vrij. 29 febr.

20:00 uur

Zat. 23 febr.

20:00 uur

 

Zat. 1 mrt.

20:00 uur

 Op dinsdag 29 januari 2008, van af 19:00 uur is er weer
de speciale voorverkoop voor de Stokkumse inwoners en
de telefonische verkoop start dan vanaf 30 januari 2008.
Hou deze site in de gaten voor de de laatste actuele informatie,
of schrijf u hier in voor de nieuwsbrief van het Stokkum's Toneel.

 

4 december 2007

Om alvast te noteren en vast te leggen, hierbij alvast de speeldata voor het nieuwe seizoen 2008.

Vrij. 15 febr.

20:00 uur

     

Zat. 16 febr.

20:00 uur

 

Zon. 24 febr.

14:00 uur

Zon. 17 febr.

14:00 uur

 

Woe. 27 febr.

20:00 uur

Vrij. 22 febr.

20:00 uur

 

Vrij. 29 febr.

20:00 uur

Zat. 23 febr.

20:00 uur

 

Zat. 1 mrt.

20:00 uur

 Op dinsdag 29 januari 2008, van af 19:00 uur is er weer
de speciale voorverkoop voor de Stokkumse inwoners en
de telefonische verkoop start dan vanaf 30 januari 2008.
Hou deze site in de gaten voor de de laatste actuele informatie.

21 november 2007

Het Stokkum's Toneel is al weer druk bezig met de eerste voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De spelerster en spelers zijn weer enthousiast begonnen en iedereen kijk al weer uit naar de uitvoeringen die zullen volgen.

Blijf deze site in de gaten houden voor het laatste nieuws, of schrijf u in voor de speciale nieuwsbrief van het Stokkum's Toneel om niets te missen van wat er komen gaat. Binnenkort zullen we de voorlopige speeldata bekend maken en daarbij alvast een tipje van de sluier zullen oplichten.

Wilt u ook in de toekomst automatisch op de hoogte worden gehouden van
actuele zaken rond het Stokkums Toneel, schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.