Stokkum's Toneel

NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN

SEIZOEN 2017


StokkumsToneel

 

 Spelers en helpers bedanken u voor uw komst, tot volgend jaar

 

Cogas Cultuurfonds geeft bijdrage aan Stokkums Toneel

Het @CogasAlmelo Cultuurfonds heeft het "Stokkums Toneel" gehonoreerd met een geldelijke bijdrage, waarvoor onze hartelijke dank.

Met het "Cogas Cultuurfonds" kan Cogas een steentje bijdragen aan de vele leuke evenementen in de regio en kunnen er ook ieder jaar weer nieuwe initiatieven bij komen die mensen verbinden.

 

Afscheid van Annie en Daphne

Een tijdje geleden hebben we tijdens een gezellig samenzijn afscheid genomen van 2 geweldige toneelspelers, zijnde Annie Potman en Daphne Hargeerds. Annie en Daphne werden die dag terecht nog eens goed in het zonnetje gezet.

Bij Annie begon het in 2008 met een rol als verpleegster in Koestukken 7 en langs prachtige rollen zoals in "broer zoekt vrouw" en in de "De juffer en de jongs" eindigt jouw Toneelcarrière ook weer in de verpleging in het stuk "Extra hulp op de eerste hulp", maar nu als hoofd van de verpleging.

Daphne daar en tegen was de jonge dame die erg behulpzaam was, maar die 'Lena Hopsasa', vond je o zo lief. Dan weer moest je een "strabante" echtgenote spelen in Café dubbel D. Je was altijd erg tekst vast en alles had zijn vaste plek in de kelder. Lekkere komkommers, bakkenvol, ze waren niet aan te slepen, maar oh Daphne wat hebben we genoten van je humor en gezelligheid.

Lieve Annie en Daphne bedankt voor alles en wij wensen jullie het allerbeste en hopen jullie nog vaak te mogen zien op het Stokkums Toneel.....

 

Vandaag Laienspielschar Venhaus op bezoek

Vandaag de voorlaatste uitvoering, nog 2 avonden te gaan met uitverkochte zalen. Vandaag zijn er ook mensen van het Laienspielschar Venhaus op bezoek en traditiegetrouw wordt er eerst even een bezoekje bij de familie ten Hove gebracht, waar het allemaal mee begon. Leute viel Spaß Heute Abend !!

 

Debutant Jordi vol vertrouwen....

Gisterenavond was er de Premiere van het Stokkums Toneel. Naast de vertrouwde spelers zijn er ook 2 nieuwe spelers toegetreden. We vroegen ook Jordi Renes naar zijn eerste ervaring....

"Voordat ik op moest was er natuurlijk wel een beetje spanning maar toen ik uiteindelijk op het podium stond/lag ging het goed! Het was wel merkbaar dat het stuk goed in de smaak viel, want er werd veel gelachen. Verder vind ik het hartstikke leuk om te doen we hebben een gezellige groep bij elkaar en ik heb veel zin in alle uitvoeringen."

Voor vanavond zaterdag 18 febr., vrijdag 24 febr. en woensdag 1 maart zijn er nog enkele kaarten. Bestel direct ONLINE hier http://www.stokkum.info/…/Reserveri…/Kaarten_reservering.htm

 

Kim vond het eerst best spannend, maar dat was snel over...

Gisterenavond was er de Première van het Stokkums Toneel. Naast de vertrouwde spelers zijn er ook 2 nieuwe spelers toegetreden tot de groep. We vroegen eerst Kim Groot Roessink naar haar eerste ervaring....

"Als nieuwe speelster bij het Stokkums Toneel vond ik de eerste avond best wel spannend. Voordat ik op moest, waren er toch wel wat zenuwen maar eenmaal op het toneel werd het wel minder. Het was nog wel erg lastig om mijn lach in te houden aangezien het een humoristisch toneelstuk is. Eén keer ging het mis maar verder is alles goed gekomen. Ik kijk er erg naar uit om de rest van de avonden te mogen spelen met deze leuke en enthousiaste groep!"

Voor vanavond zaterdag 18 febr., vrijdag 24 febr. en woensdag 1 maart zijn er nog enkele kaarten. Bestel direct ONLINE hier http://www.stokkum.info/…/Reserveri…/Kaarten_reservering.htm

 

Volg hier de kaartverkoop, met regelmatige updates beschikbaarheid

In de rechterkolom zal telkens een zo actueel mogelijke weergave, middels de bekende knipperende verkeerslichten, van de actuele beschikbaarheid worden getoond.

Reserveringen kunt u vanaf nu doorgeven via het onderstaande reserveringsformulier

Online Reserveren

Wacht voor een definitieve plaats, wel uw bevestiging af!!

 

 

ACTUELE STAND VAN ZAKE OP 15-12-2017 23:34:24
 

- Groen = nog voldoende kaarten beschikbaar

- Oranje  = nog enkele kaarten beschikbaar

- Rood = helaas "uitverkocht"

Vrij. 17 februari

20:00 uur

 

Zat. 18 februari

20:00 uur

 

Zon. 19 februari

14:00 uur

 

Vrij. 24 februari

20.00 uur

 

Zat. 25 februari

20:00 uur

 

Woe. 1 maart

20:00 uur

 

Vrij. 3 maart

20:00 uur

 

Zat. 4 maart

20:00 uur

 

 

Generale verloopt zoals het hoort

Gisterenavond was er een geslaagde generale van het Stokkums Toneel 2017.

Traditiegetrouw waren de medewerkers achter de schermen het vermakelijke publiek en zij genoten zichtbaar van het stuk en het spel. Gelukkig was de Generale een echte en dat is een goede basis voor een vlotte première morgen.

Hebt u wel plannen om te gaan, maar nog geen kaarten, haast u dan, want er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar. Kijk hier voor welke avonden er nog kaarten beschikbaar zijn en reserveer hier direct ONLINE via deze website.

Kaartverkoop Stokkums Toneel verloopt voorspoedig

Ondanks dat er veel aanbod is in de omgeving, is het STOKKUMS TONEEL nog steeds erg in trek.

De kaartverkoop loopt gestaagd door en mensen kunnen ook de komende dagen zowel telefonisch, waarbij ze dan op wo 8 en do 9 febr. persoonlijk te woord worden gestaan, hun kaarten bestellen, als ook ONLINE via deze website.

Kijk altijd eerst even welke dagen er nog beschikbaar zijn op de nieuwssite met de bekende knipperende verkeerslichten!

 

Kaartverkoop 2017 is vandaag voor de Stokkumers begonnen

Voorafgaand aan de "OPEN" kaartverkoop van het Stokkums Toneel is er altijd eerst gelegenheid voor de Stokkumers zelf. Zoals gebruikelijk stonden de eerste mensen al even voor half acht voor de deur van Het Gebouwtje, om maar zeker te zijn van hun gekozen avond en de mensen van KOMIOK zaten er hemaal klaar voor.

Vanaf morgenvroeg is er ook al speciaal gelegenheid voor de Nieuwsbrief lezers en |FB vrienden om online kaarten te bestellen. "Vind ik leuk" Stokkums Toneel dus wel eerst!!

Morgenavond staan ook de telefoonlijnen op 0547-371181 (let op nieuw nummer) weer vanaf 19:30 - 20:30 uur voor u open.

Middels de u bekende knipperlichten zullen we inzage geven in de beschikbare avonden

Alvast veel toneel plezier toegewenst met het Stokkums Toneel !!

Kaartverkoop 2017 gaat binnenkort van start

Hierbij alvast de Speeldatums om te noteren:

Vr.17 - Za.18 & Vr.24 – Za.25 febr.
 Wo.1 -
Vr.3 - Za.4 mrt. 2017
Allen aanvang 20.00 uur

Zo.19 febr. 2017
Aanvang 14.00 uur

Kaarten kosten 7,50 Euro p.p.

Kaarten zijn vanaf 1 februari te bestellen via de telefonische kaartenverkooplijn
op nummer
054
7 371181
(Let op NIEUW nummer !!)

Op dit nummer staan wij u op Woensdag 1 februari, Donderdag 2 februari, Woensdag 8 en Donderdag 9 februari  2017 persoonlijk te woord tussen 19.30-20.30 uur.

Daarnaast kunt u vanaf 2 februari ook via de website
uw kaarten 24/7 reserveren.

Dus als u er bij wilt zijn, koop dan tijdig uw kaarten.
Want vol is ook echt vol !!
Voor informatie en het laatste nieuws kijk even op www.stokkum.info.

Hopelijk KOMIOK op het Stokkums Toneel.

Met vriendelijke groeten,
Stokkumse Activiteiten stichting "Komiok" en Het Stokkum's Toneel

GRAAG TOT ZIENS OP HET STOKKUMS TONEEL !!!
"LIKE" Stokkums Toneel ook op Facebook voor het laatste NIEUWS...!


 

Hilarisch stuk genaamd “Extra Hulp op de Eerste Hulp.

Het Stokkums Toneel is al weer enkele maanden aan het oefenen en ook het decor is vol in opbouw. Ook komende maand wil men u weer gaan vermaken met een zeer hilarisch stuk genaamd “Extra Hulp op de Eerste Hulp”.

Het stuk, geschreven door Henk Roede, speelt zich dit keer af in de wachtkamer van het ziekenhuis. De vergeetachtige dokter Hungery, die wil stoppen, ziet in de Schoonmaker Joop, van het Uitzendbureau, zijn opvolger, wat alleen al tot bizarre situaties leidt.

Nog niet gesproken van de vreemde bezoekers, die allerlei kwaaltjes hebben. Ook nieuwsgierige Roelie komt langs met een zere duim, maar of ze daar echt voor komt? Gelukkig heeft het ziekenhuis een kordaat hoofd van de verpleging Joke en verpleegkundige Annie, maar of die de boel nog kunnen redden, wie zal het zeggen??

Wilt u het zeker weten? Kom het dan straks zelf bekijken bij het Stokkum’s Toneel.

 

Stokkums Toneel komt ook in 2017 weer op de planken!!

De spelers en speelsters van het Stokkums Toneel zijn al weer druk aan het oefenen met het nieuwe stuk voor 2017. De repetities en de decorbouw zijn al in volle gang en iedereen heeft er weer erg veel zin in.

Wij mogen dit jaar ook 2 jeugdige nieuwkomers verwelkomen, zijnde Kim Groot Roessink en Jordi Renes. Zij hebben op verschillende plekken al wat toneel ervaringen op gedaan en zijn een aanwinst voor het "Stokkums Toneel" en haar toekomst.

"LIKE" Stokkums Toneel ook op Facebook voor het laatste NIEUWS...!