TONEEL Seizoen 2009

Stokkums Toneel weer ten einde; 1 maart 2009

Na maanden lang repeteren en 9 opvoeringsavonden/middagen is het dan nu echt weer afgelopen. Gisterenavond was al weer de laatste opvoering van het zeer succesvolle stuk "Koestukken 7". Toeschouwers waren allen vol lof over de fantastische wijze waarop deze spelersgroep het stuk ten tonele brachten. Het is een prachtig gegeven dat je van de vakpers een "10 plus" krijgt, maar het geeft volgens regisseur Dirk Dijkman aan de andere kant ook weer een zware last op de schouders voor het komende jaar. Maar ja, ze hebben dan ook weer een hele tijd om uit te kijken naar een nieuw stuk. Nogmaals spelersgroep en alle overige medewerkers bedankt voor de goedverzorgde en fantastische gezellige tijd. Wilt u ook volgend jaar weer vroegtijdig op de hoogte worden gesteld van de uitvoeringsdatum's, schrijf u dan hier alvast in voor de Nieuwsbrief van het Stokkums Toneel. Hartelijk dank !!

Wilt u ook nog even de herinneringen ophalen en nog weer lachen bij het zien van de foto's,
klik dan hier voor de gehele fotosessie gemaakt tijdens de generale op 11 februari 2009.

 


Het speelschema 2009 met een overzicht van de beschikbare kaarten;

In de rechterkolom zal vanaf 28 januari 2009 middels de bekende knipperende verkeerslichten de actuele beschikbaarheid worden getoond.

 

ACTUELE STAND VAN ZAKE OP 15-12-2017 23:34:23
 

 

Per heden kunt u ook hier via deze website kaarten bestellen !!!
Klik hier om verder te gaan.....

 

- Groen = nog voldoende kaarten beschikbaar

- Oranje  = nog enkele kaarten beschikbaar

- Rood = helaas "uitverkocht"

Vrij. 13 febr.

20:00 uur

 

Zat. 14 febr.

20:00 uur

 

Zon. 15 febr.

14:00 uur

 

Vrij. 20 febr.

20:00 uur

 

Zat. 21 febr.

20:00 uur

 

Zon. 22 febr.

14:00 uur

 

Woe. 25 febr.

20.00 uur

 

Vrij. 27 febr.

20:00 uur

 

Zat. 28 febr.

20:00 uur

 


 

Maandag 16 febr. 2009; Koestukken 7 van Stokkum's Toneel krijgt een dikke tien

Afgelopen zaterdag was Stokkkum's Toneel aan de beurt voor een beoordeling van de bekende Toneel Recensent Paul de Jong. Paul die in opdracht van TCTubantia verslag doet van alle toneelvoorstellingen in de wijde regio was deze avond in Stokkum te gast. Lees hieronder wat zijn bevindingen waren.

STOKKUM - Niemand had verwacht dat het Stokkum's Toneel met zijn goede reputatie ons allemaal zaterdagavond bij de tweede uitvoering van het vrolijke blijspel Koestukken 7 nog zou kunnen verrassen. Een buitengewoon opmerkelijke ontwikkeling, die regisseur Dijkman en zijn spelersgroep ook niet voorzien hadden. Ze wisten dat ze een goed stuk in handen hadden, ze wisten ook dat de première vrijdagavond goed was verlopen. Maar ze wisten niet dat het zaterdagavond nog veel beter zou gaan. Wilt u het gehele artikel lezen van de hand van Paul de Jong, klik dan hier.....
 


 

Vrijdag 13 febr. 2009; Première Stokkum's Toneel ook nu weer goed verlopen,

Het Stokkum's Toneel had op, vrijdag 13 februari, al weer voor het 34ste jaar de premier van haar nieuwste toneelstuk, geheten "Koestukken 7". In de uitverkochte zaal van het Gebouwtje te Stokkum waren de mensen weer samengekomen en hebben zij kunnen genieten van een prachtig blijspel, dat vlot en soepel op de planken werd gezet. De vele avonden oefenen werden nu om gezet in een, voor het publiek prachtige voorstelling. Iedereen was dan ook na afloop vollof, over de wijze waarop deze groep er weer in geslaagd was, om op een echt eigen Stokkumse wijze, een dergelijk blijspel op de planken te brengen. Ook de debutanten Annie en René Potman brachten het er goed vanaf, waarbij gezegd moet worden dat Annie haar eerste ervaringen ooit heeft opgedaan bij het PJGO toneel. Al met al weer een goede keus van het Stokkum's Toneel en een echte aanrader !!

     
(Hierboven enkele sfeerfoto's genomen tijdens de Generale, klik op de miniaturen voor een vergroting)

Helaas moeten wij u ook berichten dat er nog maar erg weinig kaarten, enkel voor zondagmiddag 15 februari a.s. zijn er nog een aantal kaarten beschikbaar zijn, dus haast u. Reserveringen kunt u hier via deze site doorgeven of via de reserveringslijn op 0547 362054.


 

Kaart verkoop Stokkums Toneel loopt goed, nu ook opgave via deze site mogelijk (29-01-2009)

De telefonische kaartverkoop welke de afgelopen 2 dagen van 19:00 uur tot 21:00 uur beschikbaar was, heeft er in geresulteerd dat er nog slechts ~100 kaarten beschikbaar zijn. En wel voor de volgende datums; Vrijdag 13 en Zaterdag 14 februari beiden aanvang 20:00 uur en tevens zijn er nog enkele kaarten voor Zondagmiddag 15 en 22 februari beiden aanvang 14:00 uur beschikbaar.

Vanaf heden is het ook mogelijk om uw reserveringen door te geven op deze site !!
 


 

Eerste telefonische verkoopavond Stokkums Toneel wederom een succes (28-01-2009)

Net als voorgaande jaren was ook deze keer de eerste telefonische verkoopavond (28 januari 2009) een groot succes te noemen. Vanaf 19:00 uur waren er 2 lijnen beschikbaar en deze waren tot half negen continue bezet. Het telefoonteam was dan ook druk in de weer om alle reserveringen correct vast te leggen. Na afloop had dan ook iedereen rode oortjes, van het bellen. Ook gisteren tijdens de speciale Stokkumse verkoopavond waren er al menig kaartje verkocht, alleen vandaag liep het pas echt STORM. Zolang er nog voldoende kaarten zijn zullen de telefoons ook de komende avonden, Donderdag en Vrijdag, vanaf 19:00 uur weer bemand zijn. Zo nodig zal men ook de zaterdagochtend vanaf 9:30 uur tot 12:00 bereikbaar zijn.

Vrijdag 16 januari 2009; Korte toelichting op het stuk van 2009, geheten "Koestukken 7"

De voorbereidingen voor de uitvoeringen van het Stokkum's Toneel in het seizoen 2009 zijn weer in volle gang. Er wordt momenteel intensief gerepeteerd, om er voor te zorgen dat de uitvoeringen straks goed zullen gaan lopen en ook de organisatie rond de uitvoeringen zal binnenkort van start gaan. Zoals gebruikelijk zullen we in Stokkum starten met een Huis-Aan-Huis bericht, zodat straks u als "Stokkumer" in de gelegenheid bent om als eerste de kaarten te kunnen bemachtigen. Verder zullen we ook volop in de media aandacht schenken aan de komende uitvoeringen van het Stokkum's Toneel (zie publicatie verderop). Het stuk dat dit jaar gespeelt gaat worden heet "Koestukken 7".
 


"Koestukken 7" is een blijspel in drie bedrijven geschreven door Harm Dijkstra.

Het stuk speelt zich af op een boerderij waar weduwe Anna Scholten de scepter zwaait, echter het wordt haar allemaal even te veel, daar iedereen in huis het werk op Anna afschuift .

Op verzoek van zuster Van der Zwil gaat Anna voor een aantal weken het huis uit.

Naast Anna wonen ook zoon Dirk, dochter Alida, oom Hendrik (die lijdt aan slaapziekte) en oma, die

wanneer het haar uit komt dementerend is, op de boerderij.

Nu Anna vertrokken is zullen zij de huishouding draaiende moeten houden en dat valt nog niet mee. Maar Ze krijgen hierbij hulp van twee verpleegsters en een dokter die alles in goede banen proberen te leiden onder nieuwsgierige blikken van de postbode en de buurvrouw.

Dit alles zorgt voor de nodige opstand maar ook voor heel wat kostelijke situaties. Hoe dit allemaal verder afloopt kunt u zien bij het Stokkum's toneel.

Telefonische verkoop van kaartjes (tel. 0547 362054) start op woensdag 28 januari 2009, vanaf 19:00 uur !!!

Maandag 24 november 2008; Speeldata 2009 zijn bekend

Om alvast te noteren en vast te leggen! Hierbij alvast de speeldata van het Stokkum's Toneel voor het nieuwe seizoen 2009. Wij zullen u binnenkort verder informeren over de verkoopdatums en een tipje van de sluier op lichten over de naam en inhoud van het stuk.

 

Speeldatum: Aanvang:   Speeldatum vervolg Aanvang:
Vrij. 13 febr. 20:00 uur   Zon. 22 febr.  14:00 uur
Zat. 14 febr. 20:00 uur   Woe. 25 febr. 20:00 uur
Zon. 15 febr.  14:00 uur   Vrij. 27 febr. 20:00 uur
Vrij. 20 febr. 20:00 uur   Zat. 28 febr. 20:00 uur
Zat. 21 febr. 20:00 uur      

 

Woensdag 5 november 2008

Het Stokkum's Toneel is al weer druk bezig met de eerste voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2009. De spelerster en spelers zijn weer enthousiast begonnen en iedereen kijk al weer uit naar de uitvoeringen die zullen volgen. Nieuwe gezichten bij het Stokkums Toneel komen toevallig uit één familie. Wij verwelkomen graag Annie en René Potman bij de spelersgroep van het Stokkum's Toneel. René Potman treedt daarbij als vervanger op van André Groothuis. André bedankt namens een ieder voor al die jaren die ons met je mooie spel hebt gegeven!!

Blijf deze site in de gaten houden voor het laatste nieuws, of schrijf u in voor de speciale nieuwsbrief van het Stokkum's Toneel om niets te missen van wat er komen gaat. Binnenkort zullen we de voorlopige speeldata bekend maken en daarbij alvast een tipje van de sluier zullen oplichten.

Wilt u ook in de toekomst automatisch op de hoogte worden gehouden van
actuele zaken rond het Stokkums Toneel, schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.