NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN; SEIZOEN 2010

Wilt u reageren richting de spelers?

Maak dan gebruik van hun eigen

GASTENBOEK STOKKUM'S TONEEL !!

 


Jubileum uitvoering Stokkum's Toneel, zondag 28 maart vanaf 17:00 uur op Hofstreek TV

Het Stokkum's Toneel vierde dit jaar haar 35ste jubileum en ter gelegenheid hiervan zijn er op donderdag 4 maart jl. opnames gemaakt door een camerateam van Hofstreek TV.

Voor diegene die niet in de gelegenheid waren het toneelstuk, "Een schat van een Buste", te komen bekijken, is er dus nog een bijzondere extra mogelijkheid.

Op zondag 28 maart zal het gehele toneelstuk vanaf 17:00 uur integraal worden uitgezonden, daarnaast zal de uitzending ook nog worden herhaald op maandag 29 maart vanaf 19:00 uur.

De uitzending is niet alleen op TV via de Kabel (kanaal 7) te zien, maar kan ook hier via de website bekeken worden op "livestream" van Hofstreek TV.

HOFSTREEK TV BEDANKT VOOR DE GEBODEN MOGELIJKHEID EN
WIJ WENSEN JULLIE VERDER VEEL SUCCES MET DE UITZENDINGEN....

 


Het speelschema 2010 met een overzicht van de beschikbare kaarten;

In de rechterkolom zal tekens een zo actueel mogelijke weergave, middels de bekende knipperende verkeerslichten, van de actuele beschikbaarheid worden getoond.

 

Telefonische reserveringen of afzegging kunt u doorgeven op het volgende nummer
Tel. 0547 362054

 

Per heden kunt u ook hier direct via deze website kaarten bestellen !!!
Klik hier om verder te gaan.....

 

 

ACTUELE STAND VAN ZAKE OP 15-12-2017 23:34:25
 

 

- Groen = nog voldoende kaarten beschikbaar

- Oranje  = nog enkele kaarten beschikbaar

- Rood = helaas "uitverkocht"

Vrij. 19 februari

20:00 uur

 

Zat. 20 februari

20:00 uur

 

Zon. 21 februari

14:00 uur

 

Vrij. 26 februari

20:00 uur

 

Zat. 27 februari

20:00 uur

 

Zon. 28 februari

14:00 uur

 

Don. 4 maart

20.00 uur

 

Vrij. 5 maart

20:00 uur

 

Zat. 6 maart

20:00 uur

 

 

 


Stokkum's Toneel live in de uitzending van "Het Overijssels Hart" vrijdag 26 Febr. 11:30 uur

Stem aanstaande vrijdagochtend,
26 februari 2010, allen af op Radio Oost!!!

Tijdens het programma "Het Overijssels Hart", gepresenteerd door Gerson Veenstra, zal er een interview worden gehouden met als onderwerp "35 jaar Stokkum's Toneel". Hiervoor zullen Belinda Noteboom en Dirk Dijkman live in de studio in Hengelo aanwezig zijn. Het interview staat ongeveer gepland voor half twaalf, maar je kunt al luisteren naar "Het Overijssels Hart" vanaf 11:00 uur.

Natuurlijk zal dan ook aan de orde komen hoe het Stokkum's Toneel zijn ontstaan heeft gekregen en hoe succesvol zij door de jaren heen zijn geworden en gebleven. Belangrijk daarbij is dat men altijd met beide benen op de grond is gebleven. Naast het Stokkum's toneel zelf, zal ook waarschijnlijk het Stuk "Een Schat van een Buste" onderwerp van gesprek zijn. Met al 3 enthousiaste zalen vol publiek achter de rug en nog 6 te gaan beloofd het ook dit jaar weer een grandioos succes te worden en nagenoeg alle kaarten zijn al weer uitverkocht.
Weer een actie ter promotie van ons mooie Stokkum, RTV Oost bedankt voor jullie aandacht en Gerson, succes met je programma's...

Uitzending gemist? Beluister hier de gehele opname van het interview nog eens op uw gemak.

Wilt u meer weten van het informatieve lunchprogramma, ga dan naar de "weblog van Het Overijssels Hart"

 

 


Premiere Stokkums Toneel, publiek reageerde zeer enthousiast - 19 febr. 2010

Gisterenavond was het dan zover. Na vele avonden oefenen en oefenen was er gisterenavond de première van het Stokkum's Toneel. Het stuk "Een schat van een Buste" is een klucht met vele hilarische momenten, waarbij ook de titel een dubbele bodem blijkt te hebben.

Een gezellig gevulde zaal kon gisterenavond genieten van een goed gespeeld stukje toneel met keer op keer lachsalvo van de eerste orde. Na afloop konden de spelers dan ook veelvuldig de complimenten in ontvangst nemen, hulde! Hulde was er ook voor Bert Rozeboom, die alweer voor de 35ste keer de grime verzorgde, dit jaar geassisteerd door Marleen Dijkman.

Op dit moment zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar voor zondagmiddag 28 februari en donderdagavond 4 maart. Door afzeggingen kan het voorkomen, dat er op andere avonden ook nog enkele plaatsen beschikbaar zijn/komen. Laat u dan op de wachtlijst zetten en geef uw voorkeur door hier op deze website of bel met 0547 - 362054.

Wilt u reageren richting de spelers maak dan gebruik van hun eigen GASTENBOEK !!

 


Kaart verkoop Stokkums Toneel loopt goed, nu ook opgave via deze site mogelijk

De telefonische kaartverkoop welke de afgelopen 2 dagen van 19:00 uur tot 21:00 uur beschikbaar was, heeft er in geresulteerd dat er nog slechts ~150 kaarten beschikbaar zijn. En wel voor de volgende datums; Vrijdag 19 en Donderdag 4 maart beiden aanvang 20:00 uur en tevens zijn er nog kaarten voor Zondagmiddag 21 en 28 februari beiden aanvang 14:00 uur beschikbaar.
Naast dat u kaarten via deze site kunt bestellen, kunt U ook nog bellen met 0547 362054, op vrijdagavond van 19:00 - 21:00 uur en zaterdagochtend van 09:30 - 11:30 uur staat men u dan nog persoonlijk te woord. Kijk voor meer informatie op de pagina van het Stokkum's Toneel.

Vanaf heden is het ook mogelijk uw reserveringen hier direct door te geven!!
 

 


Telefonische Kaartverkoop start morgen, maar vandaag was het de beurt aan Stokkumers

Zoals allen jaren is het een voorrecht om in Stokkum te wonen, daar men dan de eerste mogelijkheid heeft tot het kopen van kaartjes voor het Stokkum's Toneel. Ook dit jaar zijn er weer vele Stokkumers afgekomen op de voorverkoop hedenavond. Morgen begint de telefonische kaartverkoop en ook dit jaar is de verwachting dat het weer "file" aan de telefoon wordt. Een suggestie is, maar dat doen er meer, om bij bezet de "5" te drukken, waarbij men automatisch wordt teruggebeld wanneer de lijn vrij is. Let wel dat bij een te groot aanbod deze wachtrij overloopt en men toch opnieuw moet gaan bellen. Kijk ook op de pagina van het Stokkum's Toneel voor de actuele stand van zake van de beschikbare plaatsen.

Het stuk dat dit jaar gespeeld wordt, "Een schat van een Buste" beloofd weer voor veel hilarische momenten te zorgen, waarbij het is verzekerd dat de bezoekers weer een avondje ongedwongen gezelligheid zullen gaan beleven. Reserveren kan dus vanaf woensdag 3 februari a.s. telkens tussen 19:00 en 21:00 uur en wel op het nummer ...

   0547 362054

 


Woensdag 3 februari start de telefonische kaartverkoop

Het is al bijna zover, dat het Stokkums Toneel al weer voor de 35ste keer voor u op de planken gaat staan. Wilt u ook dit spektakel mee maken, reserveer dan op tijd uw kaarten want "VOL is VOL".

Kaarten kunnen worden besteld vanaf woensdag 3 Februari ’s avonds vanaf 19.00 - 21:00 uur via de telefonische kaartenverkooplijnen(2) onder telefoonnummer 0547 362054. Op dit nummer staan wij u ook de rest van de week, op werkdagen alle avonden vanaf 19:00 uur en zo nodig ook zaterdagmorgen vanaf 9:30 uur persoonlijk te woord. Daarna kunt u altijd ons antwoordapparaat inspreken.


Een schat van een buste volop in ACTIE..........

 


Woensdag 3 februari start de telefonische kaartverkoop

Het is al bijna zover, dat het Stokkum's Toneel al weer voor de 35ste keer voor u op de planken gaat staan. Wilt u ook dit spektakel meemaken, reserveer dan tijdig uw kaarten, want "VOL is VOL".

Voor meer informatie over het stuk en het Stokkum's Toneel zelf, ga dan naar de pagina van het Stokkum's Toneel.....

Kaarten kunnen worden besteld vanaf woensdag 3 Februari ’s avonds vanaf 19.00 - 21:00 uur via de telefonische kaartenverkooplijnen(2) onder telefoonnummer 0547 362054. Op dit nummer staan wij u ook de rest van de week, op werkdagen alle avonden vanaf 19:00 uur en zo nodig ook zaterdagmorgen vanaf 9:30 uur persoonlijk te woord. Daarna kunt u altijd ons antwoordapparaat inspreken.

   BEL  0547 362054
(vanaf 3 februari 2010, 19:00 uur)

 


Woensdag 6 januari 2010; Noteer alvast de data voor het nieuwe seizoen 2010

Enkele maanden zijn de spelers al weer druk aan het lezen en oefenen voor het nieuwe stuk. De komende uitvoeringen betekenen alweer het 7de lustrum (35 jaar) van het Stokkum's toneel. Het stuk dat zij komend jaar gaan spelen heet...

 

                Klucht in 3 bedrijven, geschreven door Aad Caspers.

 

Het stuk gaat over een familiebedrijf dat van vader op zoon is overgegaan. Gerard is de huidige directeur van de fabriek en hij woont samen met zijn dochter en opa in het huis van de vroegere oprichter van de fabriek. Prominent aanwezig in de huiskamer van dit huis, waar het stuk zich afspeelt, staat een buste van deze oprichter. Omdat Gerard zeer sterk gehecht is aan dit beeld, leidt dit tot dwaze en komische situaties. Hoe dit allemaal verder afloopt kunt u zien bij het Stokkum’s Toneel op ......

Data om alvast te noteren;

Vr. 19 – Za. 20 – Vr. 26 – Za. 27 febr.
 
& Do. 4 – Vr. 5 – Za. 6 mrt. 2010
Allen aanvang 20.00 uur

Zo. 21 & Zo. 28 febr. 2010
Beiden aanvang 14.00 uur

 


Woensdag 12 december 2009

Het Stokkum's Toneel is al weer druk bezig met de eerste voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2010. De spelerster en spelers zijn weer enthousiast begonnen en iedereen kijk al weer uit naar de uitvoeringen die zullen volgen.

Blijf deze site in de gaten houden voor het laatste nieuws, of schrijf u in voor de speciale nieuwsbrief van het Stokkum's Toneel om niets te missen van wat er komen gaat. Binnenkort zullen we de voorlopige speeldata bekend maken en daarbij alvast een tipje van de sluier zullen oplichten.

Wilt u ook in de toekomst automatisch op de hoogte worden gehouden van
actuele zaken rond het Stokkums Toneel, schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.