Basiscursus Reanimatie en AED

7/11/2016 19:30Basiscursus Reanimatie en AED

Oproep NIEUWE AED cursisten voor deelname aan GRATIS Basiscursus!!
Het AED netwerk in Stokkum is in 2009 gestart en heeft op dit moment vele vrijwilligers, die allen beschikken over het diploma bediening AED & reanimatie. Belangrijk is daarbij dat zij bovendien allen aangesloten zijn bij het AED Alert SMS netwerk van de ambulancedienst (www.hartslagnu.nl).
Het AED Alert netwerk zorgt er voor dat ingeval van een hartritme stoornis er via een 112 oproep onmiddellijk een aantal vrijwilligers per SMS worden opgeroepen om naar de bewuste locatie toe te gaan. Een aantal andere vrijwilligers worden opgeroepen om het dichtstbijzijnde AED apparaat op te halen en daarna naar het bewuste adres te gaan. Hier kan men dan alvast starten met reanimatie en AED gebruik en zo de tijd overbruggen totdat professionele hulp in de vorm van ambulance personeel het kan overnemen.

We willen eenieder de kans geven zich te bekwamen in dit levensreddende werk en bieden daarom op  Ma. 7 November a.s. een Basiscursus reanimatie en AED aan.

Dus, ben je nog niet aangesloten als vrijwilliger bij het AED netwerk in Stokkum en woon, of werk je wel in Stokkum, geef je dan nu op via deze link. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. De basiscursus duurt ongeveer 4 uur en wordt gegeven in het Gebouwtje, en…. door bijdragen van de Gemeente Hof van Twente en door eigen Donateurs zijn we instaat om de cursus ook nog eens geheel GRATIS aan te bieden! Dus, wacht niet langer maar geef je nu op via het aanmeldformulier.

Voor vragen kunt u altijd terecht bij één van de leden van de werkgroep, of kijk eens op onze website www.stokkum.info/AED .
Alvast bedankt namens al die andere vrijwilligers, zo staan we er niet alleen voor....maar juist "Met Mekare Stark".

Met vriendelijke groeten,
Werkgroep AED Stokkum HARTstikkenodig
Diane Bokkinga, Stationsweg 22a, tel. 361812
Gera Renes, Brinkweg 4a, tel. 361679
Albert Paalman, Stokkumerweg 59, tel. 362571
Arjan Ruiterkamp, Voordesdijk 16, tel. 383856
Email. aed@stokkum.info


Terug naar het activiteiten