Happend en stappend naar 3 Stokkumse bedrijven

28/10/2018 11:00Happend en stappend naar 3 Stokkumse bedrijven

Dit jaar combineren 2 ontzettend mooie activiteiten. “Happen en Stappen” en “Stokkum in Bedrijf”. We hebben 3 Stokkumse bedrijven gevraagd op zondag 28 oktober de deuren voor ons te openen. En ze zeiden volmondig ja.

We mogen binnenkijken bij:

  • Hoefsmid Philip Tijdink
  • Rent a tent van de familie Gersen
  • De boerderij van de familie Pinkert

De route start natuurlijk bij het Gebouwtje. Vanaf hier loopt de wandelroute van 4 a 5 kilometer door onze prachtige buurtschap. Onderweg bezoekt u de 3 bedrijven. En bij elke stop is er ook een lekker hapje en/of drankje. De hapjes onderweg zullen te maken hebben met de bedrijven waar we zijn. Bij Hoefsmid Philip Tijdink een heerlijk soepje. Bij de familie Gersen van Rent-a-tent zijn er Franse gerechten. Bij de familie Pinkert is er een toetje met zuivel. Aan het eind van de route is er in het Gebouwtje koffie met een lekkere likeur en kunt u daar nog even gezellig zitten. 

U kunt starten tussen 11.00 - 12.00 uur bij Het Gebouwtje. Stokkumerweg 40 in Markelo. De kosten zijn 8,50 Euro per persoon. Kinderen in de basisschoolleeftijd 5,00 Euro. Opgeven kan tot dinsdag 23 oktober. Dit kan per email naar: secretariaat@stokkum.info via de het opgaveformulier of telefonisch bij Erna Tijdink 06-30067900 tussen 18:00 en 19:30 uur

Als wandelen voor u even niet gaat, dan is dat géén probleem. De bedrijven kunnen ook met de auto of fiets bezocht worden. Geef u zich dan ook gewoon even op en meld u voor vertrek even bij het Gebouwtje.

 


Terug naar het activiteiten