“Ondernemerscafé” Dynamiek Stokkum - UPDATE

21/3/2019 20:00“Ondernemerscafé” Dynamiek Stokkum - UPDATE

Op donderdag 21 maart as. willen we vanuit de Stichting Dynamiek Stokkum, na een geslaagde eerste editie, opnieuw een ondernemerscafé organiseren.

Het programma voor deze avond is:

  • 20.00 uur Ontvangst en koffie
  • 20.15 uur Welkom en voortgang aandachtsgebieden Dynamiek Stokkum; Communicatie, Woningbouw, Duurzaamheid, Profilering en Ondernemers
  • 20.30 uur 5 min. Pitch nieuwe lokale ondernemer, deze keer Wouter Keuper (Stok ICT)
  • 20.35 uur Presentatie “Hoe kom ik van mijn klanten af?” Een Mededeling van de Klanten-BestrijdingsCommissie (KBC) door IJsbrand Velzeboer.
    De do’s en don’ts richting klanten doorspekt met luchtige anekdotes en praktijk voorbeelden. IJsbrand Velzeboer is afkomstig uit Raalte en eigenaar van Scienta Nova een bedrijf dat opleidingen en advies verleent aan bedrijven in de voedingsmiddelen industrie.

(Door persoonlijke omstandigheden is Karel de Vlieger helaas verhinderd.. maar we zijn er ingeslaagd een zeer aantrekkelijk alternatief te vinden, u houdt de presentatie van Karel tegoed )

Onder het genot van een borrel willen we rond 22:00 uur de avond afsluiten, waarbij we ook graag van jullie horen welke onderwerpen interessant kunnen zijn om op de agenda te plaatsen voor de volgende bijeenkomst dit najaar.

Graag tot ziens op donderdag 21 maart!

Stichting Dynamiek Stokkum
dynamiek@stokkum.info 


Terug naar het activiteiten