OndernemersCafé Stokkum

28/5/2018 20:00OndernemersCafé Stokkum

Op maandag 28 mei as. willen we vanuit Stichting Dynamiek Stokkum een Ondernemerscafé organiseren en daarvoor nodigen wij alle ondernemers uit Stokkum graag uit. Het Ondernemerscafé is voortgekomen uit een van de 5 aandachtsgebieden die gekozen zijn als speerpunt voor de Dynamiek van Stokkum.

Op deze avond gaan we meer toelichting geven omtrent de functie van het Ondernemerscafé en daarnaast gaan we kort in op de overige 4 aandachtsgebieden die we als speerpunt hebben benoemd. Voor het Ondernemerscafé zullen in ieder geval de onderstaande 2 punten centraal staan:

  • Hoe kunnen we als ondernemers bijdragen aan de Dynamiek van Stokkum?
  • Wat kunnen we als Stokkumse ondernemers voor elkaar betekenen?

Als onderwerp voor deze eerste ondernemersavond hebben we gekozen voor de ondersteunende rol die Social Media en internet kan bieden voor Stokkumse ondernemers, zowel voor de ZZP’er als voor de grotere bedrijven. We willen toelichten wat onze eigen ervaringen zijn en daarnaast hebben we een gastspreker uitgenodigd om meer over dit onderwerp te vertellen.

Onder het genot van een borrel willen we de avond afsluiten waarbij we ook graag van jullie horen welke onderwerpen interessant kunnen zijn om op de agenda te plaatsen voor de volgende bijeenkomst in dit najaar.

Graag tot ziens op maandag 28 mei!

Namens Stichting Dynamiek Stokkum,
dynamiek@stokkum.info 
Willibrord Woertman en Mark Oude Luttikhuis


Terug naar het activiteiten