Tapas en Cocktails

16/5/2019 18:45Tapas en Cocktails

Een nieuwe en bijzondere activiteit. Op donderdag 16 mei maken we er een gezellige avond van. Dennis van Grand Café de Kroon komt naar Stokkum om samen met ons te koken. Ja, je leest het goed..... we gaan de gerechtjes zelf maken!!

We maken die avond 10 koude en warme tapas en een aantal bijpassende cocktails. We krijgen uitleg, recepten en lekkernijen. Als het eten klaar is, gaan we dat gezellig samen eten. Het wordt een gezellige een zeer smaakvolle avond.

We starten om 18:45 uur en zullen rond 21:00 uur aan tafel gaan. De kosten voor deze activiteit zijn 35 euro p.p. Dit is inclusief al het eten en drinken. Het is dus een All-In avond.

Geef je uiterlijk 12 mei op bij Annemieke Immink 06-10273311, via het opgaveformulier op de website of per email naar secretariaat@stokkum.info. Ook als er bijzondere dieetwensen of allergieën zijn, dan horen we dat graag vooraf en proberen we daar rekening mee te houden.

Kom naar deze leuke, nieuwe en bijzondere activiteit. Zegt het voort en neem je buurman, buurvrouw, vriend of vriendin mee. Iedereen is welkom!


Terug naar het activiteiten