INFORMATIEAVOND - Klassementsproef Stokkum

25/4/2024 20:30INFORMATIEAVOND - Klassementsproef Stokkum

Beste Stokkumers,
In 1982 werd de allereerste rally rond Hellendoorn verreden. Op 20/21 september van dit jaar volgt de 42e editie van een van ons lands bekendste autosport evenementen. Het centrale punt voor de Eurol Hellendoorn Rally 2024 komt net als vorig jaar te liggen in Markelo, maar de klassementsproeven – waar het gaat om de echte competitie – liggen verspreid over een ruim gebied tussen Markelo, Wierden en Den Ham.

Als inwoner van Stokkum ontvangt u vooraf deze informatie, omdat uw woning of bedrijf zich misschien in het rallygebied bevindt en dit mogelijk gedurende korte tijd beperkingen betekent in de bereikbaarheid van uw woning of bedrijf.

Wij vinden een goede relatie met alle aanwonenden aan de route erg belangrijk en rekenen op wederzijds begrip.
Daarom nodigen wij alle Stokkumers van harte uit voor een informatieavond op:

Donderdag 25 april om 20:30 uur

Kulturhus ‘Het Gebouwtje Stokkum’
Stokkumerweg 40a, 7475 MV Markelo (direct naast de school)

Met zo’n 130 deelnemende equipes mag de rally jaarlijks rekenen op veel publieke belangstelling en aandacht op landelijke en regionale TV en in de media, met uiteraard mooie beelden van ons prachtige Sallandse landschap. Met dat landschap willen wij als organisatie goed omgaan; daarom zijn wij in regelmatig contact met de vergunningverlenende instanties en met de bewoners; met u dus!

Betrokken aanwonenden ontvangen tijdig voor het evenement nog een schrijven, met daarin de concrete informatie die voor u van belang is. Op de website van de rally is uiteraard altijd het laatste nieuws te vinden over de rally, ook voor u: onder de knop ‘Aanwonenden’ staat kort voor het evenement alle relevante informatie op www.eurolhellendoornrally.com. Maar wij willen u allen graag op donderdag 25 april tijdens deze informatieavond persoonlijk op de hoogte brengen van alle ins en outs omtrent de rally, die voor u van belang zijn.

Wij zullen ons tot het uiterste inspannen om eventuele overlast tot een minimum te beperken en rekenen op u begrip en medewerking om eenmaal per jaar de mooiste autorally te laten plaats vinden in onze regio. Mocht u vragen hebben dan willen wij u vriendelijk verzoeken deze per mail (aanwonendehellendoornrally@hotmail.com) te willen insturen, met vermelding van uw naam, volledig adres en overige contactgegevens. Vermeld ook graag de naam van de Klassementsproef – Stokkum.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens in Kulturhus ‘Het Gebouwtje’ op donderdag 25 april,
mede namens het Organisatie Comité van de Eurol Hellendoorn Rally,
Manon Vosselman,
Coördinator aanwonenden


Terug naar het activiteiten