Marlijn nieuwe directeur OBS Stokkum

14/2/2017Marlijn nieuwe directeur OBS Stokkum

Met ingang van 30 januari 2017 heeft OBS Stokkum een nieuwe locatiedirecteur! Marlijn Meinders!
Het team, de kinderen en ouders wensen je een TOP tijd in Stokkum.

Graag stel ik me via deze weg aan u voor: 
Ik ben Marlijn Meinders- Hoveling en per 30 januari 2017 locatiedirecteur van OBS Stokkum en OBS Brookschole. Ik ben woonachtig in Oldenzaal. Samen met mijn man Matthijs en 3 kinderen; Olivier van 11 jaar, Benjamin van 8 jaar en Veerle van 5 jaar. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en hou ik ervan om leuke dingen te doen met mijn familie en vrienden.
Zo’n 15 jaar geleden ben ik als groepsleerkracht gestart op Basisschool Willibrordus in Deurningen. In de jaren erna ben ik mij op verschillende gebieden gaan ontwikkelen. Ik heb voor groep 1 t/m 8 gestaan en ben 3 jaar ICT ’er geweest. 
De afgelopen jaren ging mijn ambitie steeds meer uit naar schoolleider en daarom ben ik vorig jaar gestart met de opleiding “schoolleider basisbekwaam” Deze heb ik in juni succesvol afgerond en op dit moment volg ik de opleiding “schoolleider vakbekwaam”. Met mijn ervaring op basisschool Willibrordus en de lange tijd die ik daar heb gewerkt, ben ik toe aan een nieuwe stap in mijn werkloopbaan.
Mijn visie op het onderwijs is om in samenwerking met ouders, ieder kind te helpen hun talenten te ontdekken en deze in te zetten voor hun verdere ontwikkeling. Hierdoor wordt de betrokkenheid en verantwoordelijkheid vergroot, zullen zij zichzelf vragen stellen, op onderzoek uitgaan en wordt er daadwerkelijk kwalitatief geleerd. 
De eerste tijd zal vooral in het teken staan van kennismaking, het beter leren kennen van de scholen en de overdracht. Ik vind het belangrijk om betrokken en zichtbaar te zijn. Mijn deur staat open als u vragen of opmerkingen hebt of iets anders kwijt wilt.
Ik kijk ernaar uit om te starten en heb vertrouwen in een goede samenwerking.

Met vriendelijke groet,
Marlijn Meinders- Hoveling

Wij wensen je een hele fijne tijd toe in Stokkum en vertrouwen op een prettige samenwerking op vele fronten... SUC6 namens alle Stokkumers.


Terug naar het nieuwsoverzicht
Nieuws in Stokkum

Nieuws in Stokkum

17/1/2019Bron: KOMIOK StokkumHet laatste nieuws is weer opgenomen in een Nieuwsbrief. De bezorgers komen binnenkort weer huis…
Voorbereidingen Stokkums Toneel in volle gang

Voorbereidingen Stokkums Toneel in volle gang

15/1/2019Bron: Stokkums ToneelDe uitvoeringen van het Stokkums Toneel naderen met rasse schreden. Zo zijn afgelopen weken de…
Wat een spectakel op de OBS Stokkum

Wat een spectakel op de OBS Stokkum

15/1/2019Bron: OBS StokkumGisterenochtend waren alle kinderen verkleed als Abraham en Sarah op school om het heugelijke feit…
3x Feest bij Familie Immink

3x Feest bij Familie Immink

14/1/2019Bron: Over StokkumersVoor Gerald en Annemieke Immink was het 3 keer feest! In oktober jl. waren zij 12,5 jaar getrouwd,…