Marlijn nieuwe directeur OBS Stokkum

14/2/2017Marlijn nieuwe directeur OBS Stokkum

Met ingang van 30 januari 2017 heeft OBS Stokkum een nieuwe locatiedirecteur! Marlijn Meinders!
Het team, de kinderen en ouders wensen je een TOP tijd in Stokkum.

Graag stel ik me via deze weg aan u voor: 
Ik ben Marlijn Meinders- Hoveling en per 30 januari 2017 locatiedirecteur van OBS Stokkum en OBS Brookschole. Ik ben woonachtig in Oldenzaal. Samen met mijn man Matthijs en 3 kinderen; Olivier van 11 jaar, Benjamin van 8 jaar en Veerle van 5 jaar. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en hou ik ervan om leuke dingen te doen met mijn familie en vrienden.
Zo’n 15 jaar geleden ben ik als groepsleerkracht gestart op Basisschool Willibrordus in Deurningen. In de jaren erna ben ik mij op verschillende gebieden gaan ontwikkelen. Ik heb voor groep 1 t/m 8 gestaan en ben 3 jaar ICT ’er geweest. 
De afgelopen jaren ging mijn ambitie steeds meer uit naar schoolleider en daarom ben ik vorig jaar gestart met de opleiding “schoolleider basisbekwaam” Deze heb ik in juni succesvol afgerond en op dit moment volg ik de opleiding “schoolleider vakbekwaam”. Met mijn ervaring op basisschool Willibrordus en de lange tijd die ik daar heb gewerkt, ben ik toe aan een nieuwe stap in mijn werkloopbaan.
Mijn visie op het onderwijs is om in samenwerking met ouders, ieder kind te helpen hun talenten te ontdekken en deze in te zetten voor hun verdere ontwikkeling. Hierdoor wordt de betrokkenheid en verantwoordelijkheid vergroot, zullen zij zichzelf vragen stellen, op onderzoek uitgaan en wordt er daadwerkelijk kwalitatief geleerd. 
De eerste tijd zal vooral in het teken staan van kennismaking, het beter leren kennen van de scholen en de overdracht. Ik vind het belangrijk om betrokken en zichtbaar te zijn. Mijn deur staat open als u vragen of opmerkingen hebt of iets anders kwijt wilt.
Ik kijk ernaar uit om te starten en heb vertrouwen in een goede samenwerking.

Met vriendelijke groet,
Marlijn Meinders- Hoveling

Wij wensen je een hele fijne tijd toe in Stokkum en vertrouwen op een prettige samenwerking op vele fronten... SUC6 namens alle Stokkumers.


Terug naar het nieuwsoverzicht
Stokkums toneel 2024

Stokkums toneel 2024

16/11/2023Bron: Stokkums ToneelHet Stokkums toneel heeft weer een mooi stuk uitgekozen en het repeteren is al even bezig. In 2024…
foutieve info over het darttoernooi op de nieuwsbrief

foutieve info over het darttoernooi op de nieuwsbrief

15/11/2023Bron: KOMIOK StokkumHelaas is de info over het darttoernooi op de papieren nieuwsbrief die u heeft ontvangen niet…
volgend jaar weer een sp(r)ooktocht

volgend jaar weer een sp(r)ooktocht

14/11/2023Bron: KOMIOK StokkumDe sp(r)ooktocht die in samenwerking met Kidsclub Elsen en Elsenerbrook georganiseerd werd (dit…
Nieuwjaarsvisite op zaterdag 6 januari met de Wild East

Nieuwjaarsvisite op zaterdag 6 januari met de Wild East

14/11/2023Bron: KOMIOK StokkumKom elkaar het beste wensen voor 2024 om 20.00 uur in het gebouwtje waar we starten met koffie en…