Geen seniorenbusreis + Oproep Reiscommissie

3/8/2020Geen seniorenbusreis + Oproep Reiscommissie

Helaas moeten wij het senioren busreisje in september afgelasten i.v.m. de corona en i.v.m. het gedeeltelijk verplicht dragen van mondkapjes. Het is heel spijtig, omdat er veel senioren ieder jaar naar uitkijken en wij het als reiscommissie erg fijn vinden om te organiseren.

Dan is er een nog groter probleem, zoals jullie weten bestaat de reiscommissie nog maar uit twee leden: Dirk Schreurs en Wil Pasman.
Dirk heeft kortgeleden aangegeven er mee te willen stoppen en Wil en Jan gaan 23 augustus verhuizen naar Twello. Dit jaar zouden we het zeker nog georganiseerd hebben, maar volgend jaar niet meer.

Dus bij deze een oproep aan iedere senior uit Stokkum en iedere bewoner uit Stokkum, die onze senioren een warm hart toe dragen: wie wil samen met liefst drie andere personen de reiscommissie gaan vormen ?!  
Je kunt terecht voor vragen over en voor opgeven voor de reiscommissie bij Dirk tel.0547361576 en bij Wil tel.0643476632.

Vriendelijke groeten,
De Reiscommissie


Terug naar het nieuwsoverzicht
Truckrun 2020 gaat weer door Stokkum!

Truckrun 2020 gaat weer door Stokkum!

22/9/2020Ook dit jaar zal er een Truckrun door de Hof van Twente plaatsvinden. Het is de eerste Truckrun in…
Een Fantastisch mooie Fietstocht

Een Fantastisch mooie Fietstocht

20/9/2020Bron: KOMIOK StokkumAfgelopen zondag 20 September hebben we een geweldig mooie fietstocht gehad. Onder het genot van…
Mooiste foto's gezocht!

Mooiste foto's gezocht!

18/9/2020Bron: KOMIOK StokkumBeste Stokkumers, Graag willen wij jullie verzoeken mooie en/of leuke foto's van Stokkum te…
Gerdien Jansen 50 jaar

Gerdien Jansen 50 jaar

17/9/2020Bron: Over StokkumersHet is  weer feest aan de Grotegoorsdijk nadat in april Wilfred 50 jaar is geworden is het…