Geen seniorenbusreis + Oproep Reiscommissie

3/8/2020Geen seniorenbusreis + Oproep Reiscommissie

Helaas moeten wij het senioren busreisje in september afgelasten i.v.m. de corona en i.v.m. het gedeeltelijk verplicht dragen van mondkapjes. Het is heel spijtig, omdat er veel senioren ieder jaar naar uitkijken en wij het als reiscommissie erg fijn vinden om te organiseren.

Dan is er een nog groter probleem, zoals jullie weten bestaat de reiscommissie nog maar uit twee leden: Dirk Schreurs en Wil Pasman.
Dirk heeft kortgeleden aangegeven er mee te willen stoppen en Wil en Jan gaan 23 augustus verhuizen naar Twello. Dit jaar zouden we het zeker nog georganiseerd hebben, maar volgend jaar niet meer.

Dus bij deze een oproep aan iedere senior uit Stokkum en iedere bewoner uit Stokkum, die onze senioren een warm hart toe dragen: wie wil samen met liefst drie andere personen de reiscommissie gaan vormen ?!  
Je kunt terecht voor vragen over en voor opgeven voor de reiscommissie bij Dirk tel.0547361576 en bij Wil tel.0643476632.

Vriendelijke groeten,
De Reiscommissie


Terug naar het nieuwsoverzicht
Oud papier brengen Za.8 t/m Di.11 mei !!

Oud papier brengen Za.8 t/m Di.11 mei !!

4/5/2021Bron: OBS StokkumDoor de aanhoudende strengere (misschien wel de laatste) Coronamaatregelen en natuurlijk met zorg…
Gezinsuitbreiding

Gezinsuitbreiding

25/4/2021Bron: Over StokkumersRobert en Mieke zijn afgelopen vrijdag de trotse ouders geworden van een dochter en Stan is grote…
Uniek in Stokkum – Opening tulpenpluktuin

Uniek in Stokkum – Opening tulpenpluktuin

24/4/2021Bron: Ondernemen in StokkumIn ons mooie Stokkum opent "Bloemetje Geluk" aan de Oude Borculoseweg 4 een nieuwe…
Oud papier brengen Za.10 t/m Do.15 april

Oud papier brengen Za.10 t/m Do.15 april

7/4/2021Bron: OBS StokkumDoor de aanhoudende strengere (misschien wel de laatste) Coronamaatregelen en natuurlijk met zorg…