Heb jij al wat voor Moederdag?

5/5/2020Heb jij al wat voor Moederdag?

Dan is hier een lokale suggestie; Bloemetje Geluk (Stokkum) heeft haar werkzaamheden uitgebreid. Per 1 mei kunnen er boeketten online worden besteld. Het bloemwerk wordt samengesteld in het atelier aan de Oude Borculoseweg 4, te Stokkum. Eigenaresse Alies Woestenenk: “Bloemen spelen in elk deel van het leven een belangrijke rol. Bloemen zorgen voor emotie. Ze geven je een speciaal gevoel op speciale momenten, omdat je het nodig hebt of zomaar omdat ze prachtig zijn”.

Bloemetje geluk heeft deze bijzondere momenten in het leven vertaald naar 5 thema’s; liefde , vriendschap, succes, bedankt en sterkte. Voor onder andere deze bijzondere momenten kan een bloemetje geluk worden gegeven om iemand een speciaal en uniek gevoel te geven met de meest prachtige bloemen. 

De visie van bloemetje geluk is een bijzonder gevoel van geluk te creëren met plantaardig materiaal en dit op een zo puur mogelijk manier, rekening houdend met de schoonheid van de natuur. Elke bloem en plant heeft een unieke schoonheid uit de natuur meegekregen. Duurzaamheid is daarnaast een belangrijk onderdeel. Dit vertaald zich in recyclebare verpakkingen, duurzame producten en het scheiden van afval.

De boeketten worden geleverd in een speciaal ontwikkelde tas van Bloemetje Geluk met waterreservoir. Dit om de kwaliteit van de bloemen te bewaren en het gemak om het boeket mee te nemen zonder dat de stelen uitdrogen.

Naast de online boeketten verzorgt Bloemetje Geluk rouwbloemwerk. In een persoonlijk gesprek in het atelier of thuis in de vertrouwde omgeving wordt samen gekeken naar persoonlijk en passend rouwwerk.

Om de uitbreiding van Bloemetje Geluk toch een feestelijk tintje te geven ondanks de coronamaatregelen is er een mooie Moederdag actie opgezet.
Op www.bloemetjegeluk.nl vindt u hierover meer informatie. Bloemetje Geluk is ook te volgen op facebook.

Prachtige voorbeelden


Terug naar het nieuwsoverzicht
Geen seniorenbusreis + Oproep Reiscommissie

Geen seniorenbusreis + Oproep Reiscommissie

3/8/2020Bron: KOMIOK StokkumHelaas moeten wij het senioren busreisje in september afgelasten i.v.m. de corona en i.v.m. het…
Jordi Renes is 25 jaar

Jordi Renes is 25 jaar

17/7/2020Bron: Over StokkumersVandaag is de dag dat Jordi de halve Abraham ziet, of te wel 25 jaar jong is geworden. Gisteren…
Groenploeg alles netjes voor de vakantie

Groenploeg alles netjes voor de vakantie

11/7/2020Bron: Het Gebouwtje StokkumAfgelopen zaterdag heeft de Buitenploeg weer het groen een onderhoudsbeurt gegeven, zodat alles er…
Nieuwe Stoelen

Nieuwe Stoelen

4/7/2020Bron: KOMIOK StokkumBegin dit jaar zijn we voorzien van nieuwe stoelen in 'de huiskamer' van het gebouwtje (zie foto).…