Koningsontbijt voor leerlingen van OBS Stokkum

29/4/2020Koningsontbijt voor leerlingen van OBS Stokkum

Afgelopen vrijdag werden alle leerlingen van OBS Stokkum verrast met een ‘Koningsontbijt’ dat door de leerkrachten bij elke leerling thuis bezorgd werd.
In de ontbijtdoos zaten verschillende lekkernijen zoals broodjes, beleg, fruit, jus d’orange met als themakleur, hoe kan het ook anders, oranje. 
Verder zaten er in de doos een boekje met puzzels, kleurplaten e.d. én een verwijzing naar  een You-tubekanaal van de school waar de leerkrachten alternatieve Koningsdagspellen ínclusief demonstratie aanbieden.

Dit ontbijt werd aangeboden, omdat op deze dag de Koningsspelen dus zouden hebben plaatsgevonden maar begrijpelijkerwijs dit jaar niet.
Uiteraard waren de leerlingen aangenaam verrast, niet in de laatste plaats omdat ze hun leerkracht weer eens konden zien.

Vanaf 11 mei gaat OBS Stokkum gelukkig weer geleidelijk open zodat de leerlingen kunnen wennen om weer naar school te gaan!

Pracht team, blije kinderen


Terug naar het nieuwsoverzicht
Wandelgroep Stokkum --> Woensdagavond 3 Juni 2020 weer van start!

Wandelgroep Stokkum --> Woensdagavond 3 Juni 2020 weer van start!

3/6/2020Bron: Wandelgroep StokkumVanaf Woensdagavond 3 Juni 2020, zal de Wandelgroep Stokkum haar wandelingen weer oppakken, wij…
John en Janin Elkink  25 jaar getrouwd

John en Janin Elkink 25 jaar getrouwd

2/6/2020Bron: Over StokkumersJohn en Janin Elkink vieren vandaag hun zilveren huwelijksdag. Niet met een tuinfeest zoals ze…
Beperkte openstelling Het Gebouwtje Stokkum

Beperkte openstelling Het Gebouwtje Stokkum

1/6/2020Bron: Het Gebouwtje StokkumAfgelopen vrijdag is er de nieuwe Noodverordening van de veiligheidsregio Twente en de Gemeente Hof…
Bankjes bij de Jeu-de-Boules baan

Bankjes bij de Jeu-de-Boules baan

31/5/2020Bron: Het Gebouwtje StokkumBij de ontmanteling van de trouwlocatie "Dingspelerberg" door de Gemeente zijn er een aantal banken…