Koningsontbijt voor leerlingen van OBS Stokkum

29/4/2020Koningsontbijt voor leerlingen van OBS Stokkum

Afgelopen vrijdag werden alle leerlingen van OBS Stokkum verrast met een ‘Koningsontbijt’ dat door de leerkrachten bij elke leerling thuis bezorgd werd.
In de ontbijtdoos zaten verschillende lekkernijen zoals broodjes, beleg, fruit, jus d’orange met als themakleur, hoe kan het ook anders, oranje. 
Verder zaten er in de doos een boekje met puzzels, kleurplaten e.d. én een verwijzing naar  een You-tubekanaal van de school waar de leerkrachten alternatieve Koningsdagspellen ínclusief demonstratie aanbieden.

Dit ontbijt werd aangeboden, omdat op deze dag de Koningsspelen dus zouden hebben plaatsgevonden maar begrijpelijkerwijs dit jaar niet.
Uiteraard waren de leerlingen aangenaam verrast, niet in de laatste plaats omdat ze hun leerkracht weer eens konden zien.

Vanaf 11 mei gaat OBS Stokkum gelukkig weer geleidelijk open zodat de leerlingen kunnen wennen om weer naar school te gaan!

Pracht team, blije kinderen


Terug naar het nieuwsoverzicht
Oud papier brengen Za.8 t/m Di.11 mei !!

Oud papier brengen Za.8 t/m Di.11 mei !!

4/5/2021Bron: OBS StokkumDoor de aanhoudende strengere (misschien wel de laatste) Coronamaatregelen en natuurlijk met zorg…
Gezinsuitbreiding

Gezinsuitbreiding

25/4/2021Bron: Over StokkumersRobert en Mieke zijn afgelopen vrijdag de trotse ouders geworden van een dochter en Stan is grote…
Uniek in Stokkum – Opening tulpenpluktuin

Uniek in Stokkum – Opening tulpenpluktuin

24/4/2021Bron: Ondernemen in StokkumIn ons mooie Stokkum opent "Bloemetje Geluk" aan de Oude Borculoseweg 4 een nieuwe…
Oud papier brengen Za.10 t/m Do.15 april

Oud papier brengen Za.10 t/m Do.15 april

7/4/2021Bron: OBS StokkumDoor de aanhoudende strengere (misschien wel de laatste) Coronamaatregelen en natuurlijk met zorg…