Koningsontbijt voor leerlingen van OBS Stokkum

29/4/2020Koningsontbijt voor leerlingen van OBS Stokkum

Afgelopen vrijdag werden alle leerlingen van OBS Stokkum verrast met een ‘Koningsontbijt’ dat door de leerkrachten bij elke leerling thuis bezorgd werd.
In de ontbijtdoos zaten verschillende lekkernijen zoals broodjes, beleg, fruit, jus d’orange met als themakleur, hoe kan het ook anders, oranje. 
Verder zaten er in de doos een boekje met puzzels, kleurplaten e.d. én een verwijzing naar  een You-tubekanaal van de school waar de leerkrachten alternatieve Koningsdagspellen ínclusief demonstratie aanbieden.

Dit ontbijt werd aangeboden, omdat op deze dag de Koningsspelen dus zouden hebben plaatsgevonden maar begrijpelijkerwijs dit jaar niet.
Uiteraard waren de leerlingen aangenaam verrast, niet in de laatste plaats omdat ze hun leerkracht weer eens konden zien.

Vanaf 11 mei gaat OBS Stokkum gelukkig weer geleidelijk open zodat de leerlingen kunnen wennen om weer naar school te gaan!

Pracht team, blije kinderen


Terug naar het nieuwsoverzicht
Geen seniorenbusreis + Oproep Reiscommissie

Geen seniorenbusreis + Oproep Reiscommissie

3/8/2020Bron: KOMIOK StokkumHelaas moeten wij het senioren busreisje in september afgelasten i.v.m. de corona en i.v.m. het…
Jordi Renes is 25 jaar

Jordi Renes is 25 jaar

17/7/2020Bron: Over StokkumersVandaag is de dag dat Jordi de halve Abraham ziet, of te wel 25 jaar jong is geworden. Gisteren…
Groenploeg alles netjes voor de vakantie

Groenploeg alles netjes voor de vakantie

11/7/2020Bron: Het Gebouwtje StokkumAfgelopen zaterdag heeft de Buitenploeg weer het groen een onderhoudsbeurt gegeven, zodat alles er…
Nieuwe Stoelen

Nieuwe Stoelen

4/7/2020Bron: KOMIOK StokkumBegin dit jaar zijn we voorzien van nieuwe stoelen in 'de huiskamer' van het gebouwtje (zie foto).…