Koningsontbijt voor leerlingen van OBS Stokkum

29/4/2020Koningsontbijt voor leerlingen van OBS Stokkum

Afgelopen vrijdag werden alle leerlingen van OBS Stokkum verrast met een ‘Koningsontbijt’ dat door de leerkrachten bij elke leerling thuis bezorgd werd.
In de ontbijtdoos zaten verschillende lekkernijen zoals broodjes, beleg, fruit, jus d’orange met als themakleur, hoe kan het ook anders, oranje. 
Verder zaten er in de doos een boekje met puzzels, kleurplaten e.d. én een verwijzing naar  een You-tubekanaal van de school waar de leerkrachten alternatieve Koningsdagspellen ínclusief demonstratie aanbieden.

Dit ontbijt werd aangeboden, omdat op deze dag de Koningsspelen dus zouden hebben plaatsgevonden maar begrijpelijkerwijs dit jaar niet.
Uiteraard waren de leerlingen aangenaam verrast, niet in de laatste plaats omdat ze hun leerkracht weer eens konden zien.

Vanaf 11 mei gaat OBS Stokkum gelukkig weer geleidelijk open zodat de leerlingen kunnen wennen om weer naar school te gaan!

Pracht team, blije kinderen


Terug naar het nieuwsoverzicht
Stokkums toneel 2024

Stokkums toneel 2024

16/11/2023Bron: Stokkums ToneelHet Stokkums toneel heeft weer een mooi stuk uitgekozen en het repeteren is al even bezig. In 2024…
foutieve info over het darttoernooi op de nieuwsbrief

foutieve info over het darttoernooi op de nieuwsbrief

15/11/2023Bron: KOMIOK StokkumHelaas is de info over het darttoernooi op de papieren nieuwsbrief die u heeft ontvangen niet…
volgend jaar weer een sp(r)ooktocht

volgend jaar weer een sp(r)ooktocht

14/11/2023Bron: KOMIOK StokkumDe sp(r)ooktocht die in samenwerking met Kidsclub Elsen en Elsenerbrook georganiseerd werd (dit…
Nieuwjaarsvisite op zaterdag 6 januari met de Wild East

Nieuwjaarsvisite op zaterdag 6 januari met de Wild East

14/11/2023Bron: KOMIOK StokkumKom elkaar het beste wensen voor 2024 om 20.00 uur in het gebouwtje waar we starten met koffie en…