Koningsontbijt voor leerlingen van OBS Stokkum

29/4/2020Koningsontbijt voor leerlingen van OBS Stokkum

Afgelopen vrijdag werden alle leerlingen van OBS Stokkum verrast met een ‘Koningsontbijt’ dat door de leerkrachten bij elke leerling thuis bezorgd werd.
In de ontbijtdoos zaten verschillende lekkernijen zoals broodjes, beleg, fruit, jus d’orange met als themakleur, hoe kan het ook anders, oranje. 
Verder zaten er in de doos een boekje met puzzels, kleurplaten e.d. én een verwijzing naar  een You-tubekanaal van de school waar de leerkrachten alternatieve Koningsdagspellen ínclusief demonstratie aanbieden.

Dit ontbijt werd aangeboden, omdat op deze dag de Koningsspelen dus zouden hebben plaatsgevonden maar begrijpelijkerwijs dit jaar niet.
Uiteraard waren de leerlingen aangenaam verrast, niet in de laatste plaats omdat ze hun leerkracht weer eens konden zien.

Vanaf 11 mei gaat OBS Stokkum gelukkig weer geleidelijk open zodat de leerlingen kunnen wennen om weer naar school te gaan!

Pracht team, blije kinderen


Terug naar het nieuwsoverzicht
Toch al plannen om te isoleren? Nu doen!

Toch al plannen om te isoleren? Nu doen!

25/10/2020Bron: Wonen in StokkumIsolatieplannen? Wil je dit jaar nog profiteren van korting en subsidie? Maar geen zin in gedoe om…
Gebouwtje GESLOTEN voor alle activiteiten.

Gebouwtje GESLOTEN voor alle activiteiten.

18/10/2020Bron: Het Gebouwtje StokkumDoor nog steeds een toenemende verspreiding van het Corona virus, hebben wij besloten om per heden…
Nieuwe paneelwand in zaal Gebouwtje

Nieuwe paneelwand in zaal Gebouwtje

8/10/2020Bron: Het Gebouwtje StokkumSinds enkele weken hebben we de mogelijkheid om de zaal van Het Gebouwtje Stokkum te splitsen in…
Rabo Club Support - KOMIOK-

Rabo Club Support - KOMIOK-

5/10/2020Bron: KOMIOK StokkumWij Activiteiten Stichting KOMIOK Stokkum doen mee met Rabo Club Support! Kunnen wij op jouw stem…