Nieuw ICT bedrijf in Stokkum - Stok ICT

23/1/2019Nieuw ICT bedrijf in Stokkum - Stok ICT

Een ICT-bedrijf voor Markelo en omgeving, gevestigd in het mooie Stokkum. Ik ben Wouter Keuper, ICT-specialist en woonachtig in Stokkum, Markelo. Nadat ik mijn studie tot ICT-beheerder heb afgerond ben ik werkzaam geweest in de dienstverlenende sector, waarbij ik zowel particulieren als het midden- en kleinbedrijf heb geholpen met hun ICT-vraagstukken. Al geruime tijd liep ik rond met de gedachte om een eigen bedrijf te beginnen en inmiddels is deze droom werkelijkheid geworden. In november 2018 ben ik gestart met Stok ICT. Met mijn bedrijf wil ik particulieren en bedrijven helpen om hun ICT-faciliteiten op orde te krijgen en mee te denken aan slimme oplossingen voor alledaagse problemen. Niets is immers zo vervelend als een apparaat of netwerk dat niet goed werkt.


Stok ICT biedt verschillende services aan die hieronder benoemd en kort uitgelegd worden. Mocht uw vraag of probleem hier niet tussen staan, neem gerust contact op, voor elk probleem is een oplossing!

Netwerken

Problemen met uw Wi-Fi? Maakt u graag gebruik van een sneller netwerk? Ik kom langs om uw bestaande netwerk te optimaliseren of om een nieuw netwerk aan te leggen.

Reparaties en onderhoud

Heeft uw apparaat een kapot scherm, een niet-werkend toetsenbord of een slechte accu? Stok ICT biedt vele reparaties aan waaronder computerreparaties en reparaties aan uw tablet en mobiele telefoon. Naast reparaties bied ik ook vroegtijdige controles aan om problemen te voorkomen. Het opschonen van uw apparaten, het verwijderen van opgelopen virussen en het oplossen van problemen met uw mail. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen.

Back-up

U wilt natuurlijk dat uw vakantie- en familiefoto’s veilig staan opgeslagen. Ze moeten op een veilige plek staan en vooral niet opeens verdwijnen. Een goede back-up is belangrijk voor uw zakelijke en persoonlijke bestanden. Ik beschik over verschillende mogelijkheden, ook in de Cloud! Samen kijken we naar de beste oplossing.

Aanschaf

Bent u toe aan een nieuw apparaat zoals een computer, laptop of printer maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Ik help u graag om het voor u perfecte apparaat te vinden. Ik heb de beschikking over verschillende merken. Door het persoonlijke advies heeft u een apparaat wat voor u werkt en aan uw wensen voldoet. Dit zorgt er voor dat u niet heeft betaald voor zaken die u niet gebruikt of niet belangrijk vindt. Niemand wil immers te veel betalen.

Gegevens overzetten

Is uw oude computer of laptop stuk of toe aan vervanging? Ik zet uw bestanden en programma’s over naar uw nieuwe apparaat. In de meeste gevallen kan dit ook wanneer het systeem niet meer start.

Vragen & Advies

Heeft u het idee dat u niet alle functies van uw apparaten of software benut? Heeft u vragen over uw eigen apparaten of software? Ik ben er om u te voorzien van persoonlijk advies en om uw vragen te verhelpen. Dit geldt ook voor bedrijven!

Ik kom graag bij u aan huis of op het bedrijf en omdat veel mensen overdag druk zijn met werk en andere bezigheden kan dit ook in de avond of in de weekenden. Op elke vraag is een antwoord en voor elk probleem een oplossing, ik zie het als een uitdaging om samen met u tot de beste oplossing te komen.

Op www.stok-ict.nl vindt u meer informatie over de diensten. Wanneer u op de hoogte wilt blijven van acties en mijn projecten, volg Stok ICT dan ook op Facebook! Verder ben ik te bereiken op info@stok-ict.nl en 0657765693. 

Ook een nieuw bedrijf gestart..? Wij helpen je graag met de introductie in Stokkum.. Neem gerust eens contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wouter namens ons allen veel succes met je nieuwe bedrijf in ons zo Dynamisch Stokkum (Ov).


Terug naar het nieuwsoverzicht
Kersvers bruidspaar aan Stokkumerweg

Kersvers bruidspaar aan Stokkumerweg

25/9/2020Bron: Over StokkumersEen prachtige trouwdag voor Robbie Scheppink en Denise Ligtenbarg. Door Corona wat vertraagd, maar…
Truckrun 2020 gaat weer door Stokkum!

Truckrun 2020 gaat weer door Stokkum!

22/9/2020Ook dit jaar zal er een Truckrun door de Hof van Twente plaatsvinden. Het is de eerste Truckrun in…
Een Fantastisch mooie Fietstocht

Een Fantastisch mooie Fietstocht

20/9/2020Bron: KOMIOK StokkumAfgelopen zondag 20 September hebben we een geweldig mooie fietstocht gehad. Onder het genot van…
Mooiste foto's gezocht!

Mooiste foto's gezocht!

18/9/2020Bron: KOMIOK StokkumBeste Stokkumers, Graag willen wij jullie verzoeken mooie en/of leuke foto's van Stokkum te…