“Rood en Groen” primeurs op 2 december

23/11/2021“Rood en Groen” primeurs op 2 december

De nieuwbouw woningen en een verbindend groenplan zijn de twee hoofdthema’s (primeurs) van de speciale Dynamiek Stokkum avond op donderdagavond 2 december om 20:00 uur. Deze avond is helaas alleen online te volgen! Aanmelden is nodig.

“ROOD”: Voor het eerst zullen er impressies/ontwerpen van de nieuw te bouwen woningen aan de Stokkumerweg getoond worden. Ook zal het traject van verkoop, planning en oplevering geschetst worden. Vanaf eerste week december worden ook de aspirant kopers, welke op de lijst staan geïnformeerd door de ontwikkelaars Oonk-Noteboom/Lammertink/De Keujer. Dan is de verkoopbrochure klaar. Dat de snelheid erin zit is ook te zien aan het (bouw)weide, waar reeds een aantal voorzieningen zijn aangelegd.

“GROEN”: De groene ontwikkelingen rondom de OBS, welke gestart zijn met een bloemenweide zullen gecombineerd worden met een groot, verbindend groenproject in een van de Stokkumse buurten. Dit fraaie, landschappelijke plan is uitgewerkt en afgestemd door en met de buurt, gemeente en provincie. De lichten lijken allemaal op groen te staan. Dus de hoogste tijd om dit mooie buurtplan nu Stokkum-breed te communiceren.

Op 2 december om 20 uur komt dit alles in een "live-uitzending" aan bod. In verband met Corona-beleid is deze avond enkel online thuis te volgen via Mircrosoft Teams. Interesse/nieuwsgierig?  Aanmelden is nodig!  Klik hier. Vervolgens ontvang je uiterlijk  24 uur voor aanvang van de avond de uitnodiging inclusief teamslink in je mailbox.  Nog geen ervaring met Microsoft Teams? Vraag het aan je partner, (klein)kinderen of bekenden.

We hopen veel Stokkumers online te zien op 2 december. Het is best een flinke klus om alles in zo’n online uitzending – van ongeveer een uur - te presenteren. Maar we gaan deze uitdaging graag aan, want we deze primeurs zijn “heet van de naald” en ze zullen echt een stuk extra dynamiek aan Stokkum geven.       

We zien je aanmelding graag tegemoet. En zegt het voort natuurlijk!

Bestuur St. Dynamiek Stokkum


Terug naar het nieuwsoverzicht
Kerstworkshop Bloemschikken - Donderdag 16 december 2021

Kerstworkshop Bloemschikken - Donderdag 16 december 2021

24/11/2021Bron: KOMIOK StokkumOp donderdag 16 december '21 word er een kerstworkshop bloemschikken gegeven onder leiding van…
KOFFIEOCHTEND GAAT 24 NOVEMBER A.S. NIET DOOR !!!

KOFFIEOCHTEND GAAT 24 NOVEMBER A.S. NIET DOOR !!!

21/11/2021Bron: KOMIOK StokkumKOFFIEOCHTEND GAAT 24 November a.s. NIET door !!! Beste ouderen uit Stokkum, Zeg het voort……
Geslaagd evenement Hap & Stap 2021

Geslaagd evenement Hap & Stap 2021

21/11/2021Bron: KOMIOK StokkumActiviteiten Stichting ‘Komiok’ Stokkum kan terugkijken op en geslaagd…
OBS Stokkum op audiëntie bij de Sint

OBS Stokkum op audiëntie bij de Sint

14/11/2021Bron: OBS StokkumAfgelopen zaterdag was de landelijke intocht van Sint Nikolaas en kinderen van OBS Stokkum waren…