Stokkums Feest 2019 gaat bijna van start

31/5/2019Stokkums Feest 2019 gaat bijna van start

De tent staat en de laatste voorbereidingen worden weer getroffen. Op zaterdag 1 juni vanaf 13:30 uur is de tent geopend. En om 14:00 uur kan het feest echt beginnen.

Het thema voor de zatedagmiddag is "Het Top2000 Café". Kom kijken wat de buurten er van hebben gemaakt en wat de kinderen van OBS Stokkum hebben ingestudeerd. Ze laten graag zien wat ze kunnen. En het gaat natuurlijk niet alleen om de optredens. Ook op andere vlakken zullen we de kennis over de Top 2000 gaan uitzoeken. Kom dus zaterdagmiddag gezellig naar het terrein aan de Stokkumerweg.

's Avonds gaan we ontdekken wie zich de nieuwe SchuttersKoning of -Koningin mag noemen. Vana 19:00 uur kun je je inschrijven voor het vogelgooien (t/m 11 jaar), het vogelschieten jeugd (12 t/m 17 jaar) en vogelschieten volwassenen (vanaf 18 jaar). Legitimatie is hierbij verplicht. We starten met schieten om 19:30 uur.

De avond wordt afgesloten door de "Reeperbahner Stimmungsmacher". Hun optreden staat garant voor veel gezelligheid tot in de late uurtjes.

Op zondagmorgen is er vanaf 11 uur "Früh Stokkum". Dit jaar met een nieuw duo en nieuwe verhalen. Kom naar de tent en maak er wat moois van.

Al met al staat er dus een druk weekend voor Stokkum op het programma. We hopen jullie één of meerdere keren te zien! KOMIOK?

 


Terug naar het nieuwsoverzicht
Schoonmaak Het Gebouwtje weer van start

Schoonmaak Het Gebouwtje weer van start

27/6/2020Bron: Het Gebouwtje StokkumTegelijk met de beperkte openstelling van het Gebouwtje, waarbij o.a. de biljarters weer zijn…
Jeu de Boules baan weer open

Jeu de Boules baan weer open

16/6/2020Bron: KOMIOK StokkumWe starten op dinsdag 16 Juni om 19:30 uur. We spelen wekelijks dit ontzettend leuke en gezellige…
Nieuw adres voor afslankadvies

Nieuw adres voor afslankadvies

10/6/2020Bron: Ondernemen in StokkumHeb  je  een  voedingsvraag  of  afvalwens?  Dan  kun  je  vanaf  heden  bij  Ramona …
Wagenbouwers op zoek naar opslag/bouw -locatie

Wagenbouwers op zoek naar opslag/bouw -locatie

8/6/2020Bron: Wagenbouwers Stokkum  Helaas, aankomend jaar geen Dorpsfeest Markelo en dus ook geen Markelose Optocht 2020. De…