Stokkums Feest 2019 gaat bijna van start

31/5/2019Stokkums Feest 2019 gaat bijna van start

De tent staat en de laatste voorbereidingen worden weer getroffen. Op zaterdag 1 juni vanaf 13:30 uur is de tent geopend. En om 14:00 uur kan het feest echt beginnen.

Het thema voor de zatedagmiddag is "Het Top2000 Café". Kom kijken wat de buurten er van hebben gemaakt en wat de kinderen van OBS Stokkum hebben ingestudeerd. Ze laten graag zien wat ze kunnen. En het gaat natuurlijk niet alleen om de optredens. Ook op andere vlakken zullen we de kennis over de Top 2000 gaan uitzoeken. Kom dus zaterdagmiddag gezellig naar het terrein aan de Stokkumerweg.

's Avonds gaan we ontdekken wie zich de nieuwe SchuttersKoning of -Koningin mag noemen. Vana 19:00 uur kun je je inschrijven voor het vogelgooien (t/m 11 jaar), het vogelschieten jeugd (12 t/m 17 jaar) en vogelschieten volwassenen (vanaf 18 jaar). Legitimatie is hierbij verplicht. We starten met schieten om 19:30 uur.

De avond wordt afgesloten door de "Reeperbahner Stimmungsmacher". Hun optreden staat garant voor veel gezelligheid tot in de late uurtjes.

Op zondagmorgen is er vanaf 11 uur "Früh Stokkum". Dit jaar met een nieuw duo en nieuwe verhalen. Kom naar de tent en maak er wat moois van.

Al met al staat er dus een druk weekend voor Stokkum op het programma. We hopen jullie één of meerdere keren te zien! KOMIOK?

 


Terug naar het nieuwsoverzicht
Woningbouw Stokkum naar nieuwe fase

Woningbouw Stokkum naar nieuwe fase

13/6/2019Bron: Stichting Dynamiek StokkumDe afgelopen maanden heeft er intensief en opbouwend overleg plaatsgevonden tussen de…
Welkom in de buurt Joost

Welkom in de buurt Joost

4/6/2019Bron: Over StokkumersAfgelopen zaterdag, 1 juni, is Joost Veltkamp geboren. Namens de buurt feliciteren wij Frank,…
Prins en Jonkheer gehuldigd door hun vrienden

Prins en Jonkheer gehuldigd door hun vrienden

3/6/2019Bron: KOMIOK StokkumHet was nogal een verrassing voor Job en Tim Wiggers. Nog maar pas op school in Stokkum en nu beide…
Früh Stokkum met 10 TIP’s voor succesvolle inburgering

Früh Stokkum met 10 TIP’s voor succesvolle inburgering

2/6/2019Bron: KOMIOK StokkumWaren de laatste bezoekers net weg en de vrijwilligers hadden alles al opgeruimd, kwamen om ca.…