Stokkumse boake 2024 op een nieuwe locatie, hout gevraagd

17/3/2024Stokkumse boake 2024 op een nieuwe locatie, hout gevraagd

Beste Stokkumer's,

De Boake commissie van Stokkum is al weer volop met de voorbereidingen bezig. Dit jaar met een andere samenstelling dan afgelopen jaar. Sjoerd Blankhorst en Pauline Duringhof hebben het stokje overgenomen van Frank en Rianne Veltkamp. Laatstgenoemden zijn overigens nog wel op de achtergrond actief als extra ondersteuning.
Het draaiboek is van de plank gehaald, de taken zijn verdeeld en de locatie is ondertussen bekend. Dit jaar een andere dan de locatie van vorig jaar! Aankomend jaar mogen we gebruik maken van de akker van Henri Lammertink aan de Kerkweg. De vergunning is ondertussen ook rond.

Hout brengen kan vanaf heden mits het schoon takhout is. Toegang tot het terrein is aan de linkerkant van het bordje ‘Boake Stokkum’.
Heb je zelf snoeihout in de aanbieding, maar is het lastig om te brengen? Geen probleem! Op vrijdag 29 maart komen we het graag ophalen tijdens het jaarlijkse Boakeholt slepp'n.
Graag eerst even een telefoontje plegen met Sjoerd Blankhorst (06-51218108) of Wilfred Wiggers (06-15947649) voor overleg.

De Stokkumse boake wordt aangestoken op eerste paasdag rond 20.30 uur. Meer info hierover binnenkort op de website van Stokkum.info.

Groeten namens de Boake commissie,

Sjoerd Blankhorst en Pauline Duringhof
Arjan en Janet Eertink
Wilfred en Kim Wiggers


Terug naar het nieuwsoverzicht
UITNODIGING INFORMATIEAVOND - Klassementsproef Stokkum

UITNODIGING INFORMATIEAVOND - Klassementsproef Stokkum

13/4/2024Bron: Wonen in StokkumBeste Stokkumers, In 1982 werd de allereerste rally rond Hellendoorn verreden. Op 20/21 september…
De bierproeverij: iederene vanochtend weer good te passe?

De bierproeverij: iederene vanochtend weer good te passe?

13/4/2024Bron: KOMIOK StokkumGisteravond werden de biertjes van bierbrouwer Op N Brink uit Elsen geproefd. Erik Nijland gaf…
Kinderen van de OBS-Stokkum meld je aan voor de loopgroep

Kinderen van de OBS-Stokkum meld je aan voor de loopgroep

12/4/2024Bron: Wonen in StokkumBeste kinderen van (OBS) Stokkum, De voorbereiding voor de optocht gaat beginnen en we hebben jouw…
Afscheid van bestuurslid Sabine Woertman

Afscheid van bestuurslid Sabine Woertman

12/4/2024Bron: Het Gebouwtje StokkumGisteren namen we afscheid van Sabine uit het bestuur van Het Gebouwtje. Tien jaar geleden, op 12…