Stokkumsfeest was fantastisch

5/6/2023Stokkumsfeest was fantastisch

Op zaterdag 3 juni is het jaarlijkse feest begonnen met de Alleskunner2.0
Gelukkig waren er toch nog voldoende aanmeldingen binnen gekomen om de Alleskunner 2.0 te kunnen spelen. Tijdens het spel ging het erom wie er het snelst verschillende taken of handelingen kon uitvoeren. Na +/-2 uur vol spanning, mag Marc oude Luttikhuis zich de Alleskunner2.0 noemen.
En voor de kinderen was er een spingkussen, trekker racebaan en je kon een heuse tattoo laten zetten!

Rond zeven uur, werd de inschrijving voor het vogelschieten geopend. Hier hebben zich ~70 volwassenen voor aangemeld, ~12 jeugdigen en ~24 kinderen.
Het ene schot naar het andere werd gelost en de houtsnippers vlogen door de lucht. Na ~358 schoten vloog de vogel door de lucht, het laatste schot werd gelost door Johan Inberg, de schutterskoning van 2023! Er was natuurlijk ook een vogel voor de jeugd. De schuttersprins van 2023 is Wesley Slot geworden. En als laatste was er natuurlijk ook nog een vogel voor de allerkleinsten onder ons Boet Overbeek mag zichzelf jonkheer van 2023 noemen.
Nadat de winnaars waren gehuldigd kon het feest beginnen. Dit keer was het Partybank Heer & Meester die de muziek verzorgde er werd volop meegezonden en gedanst! Het was een succesvolle avond en het feest ging nog door tot in de late uurtjes.

 

De volgende ochtend scheen de zon, de koffie stond klaar met cake en de borrel werd uitgedeeld door de schutterskoning. Vanwege het prachtige weer hadden we een prachtig terras gecreëerd, de tafels en banken hadden we buiten neergezet. Met het duo Éen en Ander op het buitenpodium, was het een hele gezellige opstelling.
Het duo bracht ons een geweldige muziekconferance, waarbij de lachspieren weer eens onvervalst gebruikt kunnen worden. In de pauze kwamen de Prins en Jonkheer nog langs met een schaal hapjes. Met de gezellige muziek van het duo één en ander hebben we het feest afgesloten.

 

Het was een fantastisch weekend waar we nog van kunnen nagenieten, Op naar 2024!

sfeerimpressie


Terug naar het nieuwsoverzicht
Muziek en verhalen tijdens een speciale koffieochtend, wees welkom!

Muziek en verhalen tijdens een speciale koffieochtend, wees welkom!

1/11/2023Bron: KOMIOK StokkumOp woensdagochtend 1 november komt Gerrit Schoolen (Laren gld) ons vermaken met gitaarmuziek en…
Biljartfinales: speelschema's knockout rondes verstuurd

Biljartfinales: speelschema's knockout rondes verstuurd

18/9/2023Bron: KOMIOK StokkumDe speelschema's voor de 8e finales oftewel de knock-out rondes zijn reeds verstuurd aan de…
Kaartclub Stokkum Troef is weer gestart

Kaartclub Stokkum Troef is weer gestart

15/9/2023Bron: Kaartclub Stokkum TroefDe kaartclub Stokkum Troef is afgelopen dinsdag weer gestart met het nieuwe kaartseizoen. De…
Winst bij loopgroepen gevierd op OBS Stokkum

Winst bij loopgroepen gevierd op OBS Stokkum

14/9/2023Bron: OBS StokkumAfgelopen woensdag werden de kinderen van OBS Stokkum verrast met een heerlijk ijsje. Hiermee werd…