Veel lof voor BSO BIJ LOTJE

1/9/2020Veel lof voor BSO BIJ LOTJE

Op de goede bezochte officiële opening van de "BSO bij Lotje" was er niets anders dan lof voor Lotje Obdam. In deze tijden zo’n ondernemende stap zetten en deze op creatieve wijze invullen dwingt respect af.

Met maarliefst 11 inschrijvingen /  BSO -gangers is er ook al sprake een mooie basis. De onthulling van het logo werd gedaan door Wethouder Pieter van Zwanenburg en Silke Immink (de eerste “klant” van de BSO). Weth. Van Zwanenburg gaf aan dat dit duidelijk een 1+1=3 situatie betreft. Met de komst van deze BSO in Stokkum wordt er nog een extra impuls aan de dynamiek van deze gemeenschap en de OBS Stokkum gegeven. Zijn afsluiter: ‘het is hier in Stokkum toch heerlijk wonen, werken en naar school gaan’ werd met applaus begroet.

Lotje Obdam liet haar creativiteit zien door met de schoolkinderen leuke tiktok video’s te maken en bedankte de OBS Stokum, het Gebouwtje en diverse andere Stokkumers voor de hulp en prettige samenwerking de afgelopen maanden. Van een thuisgevoel  is duidelijke sprake!

Ook interesse in een BSO voor uw kind kijk dan voor meer informatie op https://bsobijlotje.nl/.

Foto impressie


Terug naar het nieuwsoverzicht
UPDATE - Oud papier brengen Za.8 t/m Di.11 mei !!

UPDATE - Oud papier brengen Za.8 t/m Di.11 mei !!

4/5/2021Bron: OBS StokkumHelaas is er iets fout gegaan bij de planning van Remondis. De beide containers zijn zaterdag…
Gezinsuitbreiding

Gezinsuitbreiding

25/4/2021Bron: Over StokkumersRobert en Mieke zijn afgelopen vrijdag de trotse ouders geworden van een dochter en Stan is grote…
Uniek in Stokkum – Opening tulpenpluktuin

Uniek in Stokkum – Opening tulpenpluktuin

24/4/2021Bron: Ondernemen in StokkumIn ons mooie Stokkum opent "Bloemetje Geluk" aan de Oude Borculoseweg 4 een nieuwe…
Oud papier brengen Za.10 t/m Do.15 april

Oud papier brengen Za.10 t/m Do.15 april

7/4/2021Bron: OBS StokkumDoor de aanhoudende strengere (misschien wel de laatste) Coronamaatregelen en natuurlijk met zorg…