Wim Stomps viert coronaproof Abraham

10/1/2021Wim Stomps viert coronaproof Abraham

Met een strak tijdblokschema en een heuse drive-tru werd afgelopen weekend het Abrahamschap van Wim Stomps gevierd.  

Afgelopen zaterdag kwam er vanaf 17 uur elk uur een Abraham en/of spandoek bij van de bouwploeg, familie(s), kameraden en buurt. Allemaal strak geregeld. Hetgeen haaks op de diverse spandoekenteksten stond, want Wim strakke time-management is in Stokkum algemeen bekend! Maar met ‘oke dan’ en ‘goed dan’ weet Wim altijd de boel toch op de rit te houden. Om 12 uur ’s-nachts knalde het vuurwerk en zong de familie Stomps de spiksplinternieuwe Abraham toe.

Op zondagavond was het file-rijden in Stokkum, want de drive-tru viel in de smaak. Wim bediende iedereen persoonlijk met de ‘anderhalfmeteraanreikborrellat” en Rianne, Ymke, Myrthe en Koen, en Niek sprongen bij met hapjes. Wederom goed geregeld (of niet dan Rianne…;-). Dina Stomps zag – veilig - vanachter het keukenraam dat het goed was. Ook de Abraham was dik tevree. ‘Harstikke mooi gelukt zo en veel mensen – coronaproof -kunnen spreken’.

Wim, namens alle Stokkumers, maar in het bijzonder namens Stichting Het Gebouwtje, natuurlijk ook van harte proficiat. We kunnen ons helemaal vinden in de spandoekteksten, maar weten ook dat het met jouw hulp altijd piccobello in orde komt.

Meer foto's


Terug naar het nieuwsoverzicht
UPDATE - Oud papier brengen Za.8 t/m Di.11 mei !!

UPDATE - Oud papier brengen Za.8 t/m Di.11 mei !!

4/5/2021Bron: OBS StokkumHelaas is er iets fout gegaan bij de planning van Remondis. De beide containers zijn zaterdag…
Gezinsuitbreiding

Gezinsuitbreiding

25/4/2021Bron: Over StokkumersRobert en Mieke zijn afgelopen vrijdag de trotse ouders geworden van een dochter en Stan is grote…
Uniek in Stokkum – Opening tulpenpluktuin

Uniek in Stokkum – Opening tulpenpluktuin

24/4/2021Bron: Ondernemen in StokkumIn ons mooie Stokkum opent "Bloemetje Geluk" aan de Oude Borculoseweg 4 een nieuwe…
Oud papier brengen Za.10 t/m Do.15 april

Oud papier brengen Za.10 t/m Do.15 april

7/4/2021Bron: OBS StokkumDoor de aanhoudende strengere (misschien wel de laatste) Coronamaatregelen en natuurlijk met zorg…