NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN

SEIZOEN 2011


Zaterdag 5 maart a.s. is de laatste uitvoering Stokkums Toneel.

Zaterdag 5 maart a.s. is alweer de achtste en laatste uitvoering van het Stokkums Toneel 2011. Door diverse afmeldingen zijn er voor die dag (05-03-2011) nog weer 10 kaarten beschikbaar gekomen en wij zouden het jammer vinden wanneer we u niet zouden informeren. Wilt u zelf of kent u nog mensen die graag nog naar het Stokkkums Toneel hadden gewild, dan is er nu een kleine kans. Uiteraard zullen we ook hier "Wie het eerst komt het eerst maalt" systeem toepassen, maar anderzijds is "niet geschoten is altijd mis" ook van toepassing.
 

ZATERDAG 5 MAART A.S.

NOG 0 KAARTEN BESCHIKBAAR!! helaas

Bel naar 0547 362054 of reserveer hier direct.
Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

 


 

Per heden kunt u ook hier direct via deze website
uw kaarten reserveren !!!
Klik hier om verder te gaan.....

 

Voor afzeggingen kunt u altijd even een berichtje sturen
naar toneel@stokkum.info of,
inspreken op ons antwoordapparaat

( 0547 - 362054

 

 

Ga hier door naar de laatste NIEUWSITEMS....

 

Het speelschema 2011 met een overzicht van de beschikbare kaarten;

In de rechterkolom zal tekens een zo actueel mogelijke weergave, middels de bekende knipperende verkeerslichten, van de actuele beschikbaarheid worden getoond.

 

Telefonische reserveringen kunt u
vanaf woensdag 2 Febr. vanaf 19:00 uur
doorgeven op het nummer


Tel. 0547 - 362054

 

ACTUELE STAND VAN ZAKE OP 15-12-2017 23:34:25
 

 

- Groen = nog voldoende kaarten beschikbaar

- Oranje  = nog enkele kaarten beschikbaar

- Rood = helaas "uitverkocht" - kan nog wel op wachtlijst

Zat. 19 februari

20:00 uur

 

Zon. 20 februari

14:00 uur

 

Vrij. 25 februari

20:00 uur

 

Zat. 26 februari

20:00 uur

 

Zon. 27 februari

14:00 uur

 

Don. 3 maart

20.00 uur

 

Vrij. 4 maart

20:00 uur

 

Zat. 5 maart

20:00 uur

 

 

OVERIGE NIEUWS ITEMS:

 

Kaartverkoop is STOP gezet. Wat te doen voor volgend jaar?

Helaas zijn op dit moment alle kaarten uitverkocht en
ook voor de reservelijsten zijn er meer dan voldoende opgaves binnengekomen.

Enerzijds is dit voor ons erg prettig, maar wij realiseren ons ook, dat we tegelijkertijd ook veel mensen teleur moeten stellen.

Om ook volgend jaar op tijd te worden geďnformeerd, adviseren wij u om zich inschrijven voor de Nieuwsbrief van het Stokkums Toneel. Klik hier voor uw aanmelding.

U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de belangrijkste mededelingen en u krijgt dan tevens,  volgend jaar als één van de eersten
de gelegenheid om uw kaarten te reserveren !!

 

Voor afzeggingen kunt u altijd even een berichtje sturen
naar toneel@stokkum.info of,
inspreken op ons antwoordapparaat

( 0547 - 362054

 


Stokkums Toneel zondag 6 febr. a.s. bij Berkeland FM op de Koffie

Het Stokkums Toneel kent altijd al een brede belangstelling uit onze aangrenzende Achterhoek. Elk jaar komen er weer vele bezoekers uit die regio naar Stokkum voor een avondje ouderwetse gezelligheid. Het Stokkums Toneel heeft in haar 36 jarig bestaan een goede reputatie opgebouwd onder dit deel van haar bezoekers en elk jaar komen de mensen weer terug voor de specifieke sfeer, die de spelers van het Stokkums Toneel elk jaar maar weer neerzetten in Het Gebouwtje te Stokkum.
Naast Hofstreek radio beteed ook Berkeland FM weer aandacht aan het Stokkkums Toneel en wel in het Programma
"Proem'n Pot". In het programma, wat zondag 6 Februari a.s. uitgezonden wordt van 12:00 - 14:00 uur, zal regisseur/speler Dirk Dijkman en speler Henk Struik, zo rond de klok van 12:30 uur een korte toelichting geven op het komende stuk. Wilt u de uitzending beluisteren ga dan hier naar de site van Berkeland FM.

Speciaal voor de luisteraars van Berkelland FM stellen we nog de laatste 2 toegangskaarten beschikbaar, terwijl we verder helaas geen kaarten meer kunnen aanbieden, omdat alle beschikbare plaatsen reeds zijn verkocht. Zoals u ook elders op deze pagina kunt lezen, heeft de verkoop storm gelopen en in no-time waren de ruim 1000 beschikbare kaarten verkocht. Een volgende keer beter zullen we moeten zeggen. Een schrale troost is, dat er nog wel enkele plekken zijn op de reservelijsten.


Kaartverkoop Stokkums Toneel loopt erg goed (update)

De trend van de voorverkoop aan de Stokkumers heeft zich ook de eerste telefonische verkoopdagen doorgezet. Het eerste uur stonden de telefoons weer rood gloeiend en konden de dames het bijna niet aan. De hoorn was nog niet neergelegd of men kon gelijk al weer opnemen, zeker het eerste uur was er niet eens tijd voor een kop koffie. De eerste avonden waren in "no time" uitverkocht en elk kwartier kwam er een avond bij. Gelukkig kunnen we ook nog wel mensen plaatsen op de reservelijsten, dat zodra er mensen afvallen we die mensen als nog kunnen bellen. De ervaringen leren dat er altijd een aantal mensen afvallen door ziekte of andere plotselinge afzeggingen.

We zullen vanaf heden dan ook niet meer de telefoon bemannen, maar u kunt inspreken op het antwoordapparaat. Ook is het mogelijk om vanaf nu uw voorkeur kenbaar te maken via deze website (Klik HIER!!). Alleen voor zaterdag 19 febr. zijn er nog een aantal vrije plaatsen en de andere dagen kunt u op de reservelijsten inschrijven.

Er zijn momenteel geen directe kaarten meer beschikbaar, echter u kunt nog wel inschrijven voor de reservelijsten. Ook wanneer u een afmelding hebt dan horen we het graag !!

Wilt u volgend jaar vroegtijdig op de hoogte worden gebracht van de ontwikkelingen rond het Stokkums Toneel, schrijf u dan nu hier in voor de nieuwsbrief en u krijgt automatisch bericht per email.


 

Vele mensen trotseerden de ijzingwekkende gladheid

De plotseling opkomende gladheid was voorspeld, echter dat deze net moest beginnen gelijk met de kaartverkoop aan de Stokkumers, was natuurlijk een tegenvaller dachten we. Echter ondanks deze gladheid waren er nog vele Stokkumers, sommigen hadden de auto bij de Sloothook laten staan en waren te voet verder gegaan, die de tocht der tochten trotseerden en kosten nog moeite spaarden om toch nog kaarten voor het Stokkums Toneel te bemachtigen. Ondanks deze omstandig heden, zijn wij dan ook zeer verheugd te kunnen melden dat er toch nog ruim 330 kaarten zijn verkocht, wat een evenaring was van vorig jaar.

De foto toont het verkoopteam wat vanaf acht uur niets meer had te doen, wat gezien de omstandigheden ook zeer begrijpelijk was. Uiteindelijk hebben we de verkoop maar vroegtijdig gestaakt en gaan we morgen vanaf 19:00 uur weer verder via de telefonische verkooplijn op nummer 0547 362054. Kijk verder regel matig eens op de pagina van het Stokkums Toneel en volg de verrichtingen op de voet.

Inschrijven voor de Nieuwsbrief, zal u volgend jaar een voordeel opleveren bij de kaartverkoop, maar daar over later meer. Klik hier om u nu alvast in te schrijven voor de Nieuwsbrief van het Stokkums Toneel.


Woensdag 2 februari start de telefonische kaartverkoop

Het is al bijna zover, dat het Stokkum's Toneel al weer voor de 36ste keer voor u op de planken gaat staan. Wilt u ook dit spektakel meemaken, reserveer dan tijdig uw kaarten, want "VOL is VOL".

Kaarten kunnen worden besteld vanaf woensdag 2 Februari ’s avonds vanaf 19.00 - 21:00 uur via de telefonische kaartenverkooplijnen(2) onder telefoonnummer 0547 362054. Op dit nummer staan wij u ook de rest van de week, op werkdagen alle avonden vanaf 19:00 uur en zo nodig ook zaterdagmorgen vanaf 9:30 uur persoonlijk te woord. Daarna kunt u altijd ons antwoordapparaat inspreken.

   BEL 

0547 362054
(vanaf 2 februari 2011 om 19:00 uur)
 


Maandag 3 jan. 2011; Noteer alvast de data van het seizoen 2011

Enkele maanden zijn de spelers al weer druk aan het lezen en oefenen voor het nieuwe stuk. De komende uitvoeringen betekenen alweer het 36ste jaar van het Stokkum's toneel. Het stuk dat zij komend jaar gaan spelen heet...

 

Blijspel in 3 bedrijven,
geschreven doo
r Harm Dijkstra.

 


Het stuk speelt zich deze keer af in de woonkeuken van de Dorpsgarage Meulebult. Meindert Meulebult woont daar met zijn oude, wat dove, licht dementerende vader en zien wat “simpele” broer (maar niet op alle terreinen).
Vader krijgt alles niet meer zo goed mee (alhoewel). De Dorpsgarage Meulebelt is in rouw als de oude vrouw des huizes is overleden.

De Wijkzuster vindt dat Meindert onderhand wel mag gaan uitkijken naar een geschikte vrouw. Meindert zelf wil daar niet aan, totdat tante Tonia komt. Intussen houdt de buurvrouw een oogje in ’t zeil. Hoe dit stuk vol humor en jolige grappen afloopt?

Je zult het allemaal zien bij het Stokkum’s Toneel op ......

 

Data om alvast te noteren;

Za. 19 – Vr. 25 – Za. 26 febr.
 
& Do. 3 – Vr. 4 – Za. 5 mrt. 2011
Allen aanvang 20.00 uur

Zo. 20 & Zo. 27 febr. 2011
Beiden aanvang 14.00 uur

 


Woensdag 15 december 2010; Men is al weer druk aan het repeteren..

Het Stokkum's Toneel is al weer druk bezig met de eerste voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2011. Door persoonlijke omstandigheden hebben er zich een aantal wijzigingen in de bezetting voorgedaan, maar dat drukt het enthousiasme van de groep niet. Zij gaan er weer vol voor om ook het komende seizoen u weer een prachtige en vooral gezellige avond/middag te verzorgen.

Blijf deze site in de gaten houden voor het laatste nieuws, of schrijf u in voor de speciale nieuwsbrief van het Stokkum's Toneel om niets te missen van wat er komen gaat. Binnenkort zullen we de voorlopige speeldata bekend maken en daarbij alvast een tipje van de sluier zullen oplichten.

 

Wilt u ook in de toekomst automatisch op de hoogte worden gehouden van actuele zaken rond het Stokkums Toneel?

Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.

 

Wilt u reageren richting de spelers?

Maak dan gebruik van hun eigen

GASTENBOEK
STOKKUM'S TONEEL !!